ΑΕΠ Κοζάνης: Παίκτης της ομάδας μας και ο Γιώργος Κωστίκος

13 Οκτωβρίου 2021
16:58
Κανένα σχόλιο

 

Παίκτης της ομάδας μας και ο Γιώργος Κωστίκος.

Μια μεταγραφή που αυξάνει την ποιότητα της ΑΕΠ Κοζάνης ποδοσφαιρικά αλλά και…ανθρώπινα.

Ο Κωστίκος, γεννημένος τον Οκτώβριο του 1997, αγωνίζεται στα χαφ και διακρίνεται κυρίως για τη γρήγορη σκέψη, την άψογη τεχνική και την καλή εκτέλεση των στατικών φάσεων.

Παρά το μεγάλο του ταλέντο, η μέχρι τώρα πορεία του δεν ήταν η ανάλογη, ίσως λόγω όχι καλών επιλογών. Η ΑΕΠ Κοζάνης θα αποτελέσει για το νεαρό – γιο του άλλοτε μεγάλου άσσου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Κωστίκου – εφαλτήριο για την καριέρα του.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ.Ναντβορνικ είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την προσθήκη αυτή και περιμένει βοήθειες και στα αποδυτήρια, κυρίως όσον αφορά τους νεαρούς μας παίκτες.

Η οικογένεια της ΑΕΠ Κοζάνης, καλωσορίζει το Γιώργο στην ομάδα μας και περιμένει να γιορτάσει μαζί του πολλές επιτυχίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.