“Σπάρτακος”: Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο στην Πτολεμαΐδα, την Κυριακή 17/10 και ώρα 5 το απόγευμα

14 Οκτωβρίου 2021
09:52

 

Το Συλλαλητήριο της Κυριακής, δεν είναι μία ακόμα ομαδική διαμαρτυρία.

Το Συλλαλητήριο της Κυριακής είναι το πιο δυνατό χαρτί που έχουμε:

  • Η κοινωνία

  • Οι εργαζόμενοι

  • Οι άνεργοι

  • Οι συνταξιούχοι

  • Οι φοιτητές

  • Οι μαθητές,

για να διεκδικήσουμε τη διατήρηση του Δημοσίου χαρακτήρα της ΔΕΗ.

Η αιφνιδιαστική απόφαση για αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, ουσιαστικά εκχωρεί τη ΔΕΗ στους ιδιώτες, με το Δημόσιο να χάνει τη δυνατότητα να ρυθμίζει καίρια ζητήματα που αφορούν το κοινωνικό αγαθό της Ηλεκτρικής Ενέργειας.

  • Για 71 χρόνια η ΔΕΗ μεταφέρει το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την χώρα, σε όλα τα σπίτια.

  • Για 71 χρόνια η ΔΕΗ είναι η μόνη επιχείρηση που μπορεί με τις λιγνιτικές μονάδες να αποτρέψει τα μπλακ άουτ.

  • Για 71 χρόνια ο Έλληνας καταναλωτής απολαμβάνει απρόσκοπτα, φθηνή ηλεκτρική ενέργεια.

Η ΔΕΗ είναι η μεγαλύτερη Βιομηχανική Επιχείρηση του Ελληνικού λαού και έτσι πρέπει να παραμείνει, για να μην στερηθούμε το αγαθό του ηλεκτρισμού, για να μην πληρώσουμε ακριβά την παραγωγή από εισαγόμενα καύσιμα.

Η ΔΕΗ είναι υπόθεση της κοινωνίας ΚΑΙ των εργαζομένων.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου και ώρα 5 το απόγευμα λέμε ΟΧΙ στην εκχώρηση της ΔΕΗ.

Συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο κρατάμε το Δ, κρατάμε το δικαίωμά μας στην φθηνή ηλεκτρική ενέργεια.

3 σχόλια

  • Σταματήστε να λέτε οτι πέρνετε καλούς μισθούς οπως χθες στο west και τι αποζημιώσεις Γιατί προκαλείτε…. οταν πολλοί περνούν 400 ευρώ το μήνα και πολλοί τίποτα….αρκετά….

  • από πότε μια ιδιωτική επιχείρηση εισηγμένη στο χρηματιστήριο (σύμφωνα με δικές σας δηλώσεις όταν ήταν να εφαρμοστεί το ενιαίο μισθολόγιο) ρωτά τα σωματεία των εργαζομένων αν θα κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ?????

  • Η ΔΕΗ είναι ιδιωτική και ανήκει στους μετόχους της εδώ και 20 χρόνια. Εσείς “αγωνίζεστε” και στην πραγματικότητα προκαλείτε αισχρά τους ανέργους νέους να στηρίξουν τους πενταχίλιαρους μισθούς σας και τις πλούσιες συντάξεις και επιδόματα σας.
    Ε όχι. Χίλιες φορές προτιμούμε την απολιγνιτοποίηση. Και πάλι άνεργοι θα είμαστε αλλά θα απαλλαγούμε από σας τους φαταούλες χοντροσαγονάδες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.