H επίσημη ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης για τη Νομαρχιακή Συνέλευση, με ομιλητή τον Κ. Σκρέκα, το Σάββατο 13 Μαΐου

10 Μαΐου 2017
00:31

Δεδομένων των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων, η Κεντρική Διοίκηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποφάσισε για την περίοδο αυτή και σε πανελλαδικό επίπεδο, την οργάνωση ανοιχτών εκδηλώσεων διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες.

Στη βάση αυτή, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης συγκαλεί Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) μελών και στελεχών του Κόμματος, το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 Μαΐου 2017 και ώρα 7μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας – πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης (οδός Δημοκρατίας 27, Κοζάνη).

Στην εν λόγω εκδήλωση, θα παρευρεθεί ως κεντρικός ομιλητής, ο Βουλευτής Τρικάλων, πρώην Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Ν.Δ., κ. Κωνσταντίνος ΣΚΡΕΚΑΣ.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη, για να αναδειχθεί αφενός ο καθημερινός λαϊκισμός και η απίστευτη ανευθυνότητα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αφετέρου δε να ξεδιπλωθεί με αλήθεια και ειλικρίνεια το εθνικό σχέδιο της Ν.Δ., για την οριστική φυγή από την παρακμή και το ψέμα.

Για τη Ν.Δ. – ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

Παντελής Καρακασίδης

Ένα σχόλιο

  • Ο Μεγάλο συνδικαλιστής ΔΕΗ πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης που αγωνίζεται για τα συμφέροντα των συναδέλφων του σε μια δημόσια επιχείρηση και για την συνέχιση του δημοσίου χαρακτήρα αυτής, φέρνει τον κο Σκρέκα να αναλύσει πως θα πουλήσουν την ΔΕΗ, θα στείλουν τους εργαζόμενους στον ιδιώτη απλά και ρεαλιστικά απέναντι στον λαϊκισμό των συριζανελ.
    Η ανάλυση για το πως θα πουλήσουν το αδμηε θα γίνει από τον άλλο Παντελή, τον Καραλεφτέρη;
    Και την επομένη θα συνεχίζουν να εκπροσωπούν τους εργαζόμενους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.