Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Κοζάνης μαζί με τη βουλευτή Κοζάνης Κ. Βέττα διένειμαν, στην κεντρική πλατεία και τις καφετέριες της Πτολεμαίδας, φυλλάδια ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ (Φωτογραφίες)

15 Οκτωβρίου 2021
15:49

 

Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Κοζάνης μαζί με τη βουλευτή Κοζάνης Κ. Βέττα διένειμαν, στην κεντρική πλατεία και τις καφετέριες της Πτολεμαίδας, φυλλάδια ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ

23 σχόλια

  • Να τα λέμε όλα.Στην καφετέρια “δίφωνο”, όταν πλησίασε σ’ ένα τραπέζι δεν έγινε δεκτή ως βουλευτής του Σύριζα,το κόμμα το οποίο έφερε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή των Ελλήνων και γενικότερα που ακολουθεί πολιτικές ενάντια στην Ορθοδοξία,την Πατρίδα και την Οικογένεια.Το τρίπτυχο που παραπέμπει διαχρονικά στον Έλληνα πολίτη!Να προλάβω τις σκέψεις κάποιων και να πω ότι αυτήν την στιγμή αναφέρομαι μονάχα στο Σύριζα!

    • Για το τρίπτυχο απο οσο ξερω την Πατρίδα την σκυλεψες , την Θρησκεία την ξεπουλησες αφου ανηκεις σε άλλο δόγμα και όχι σε α υτο της επίσημης εκκλησίας (βρίζεις τον Πατριαρχη κ.α. πολλά) και απο οικογενεια δεν έχεις καν. 45 χρονών μαγκούφης που μένει με την μάνα του.Ποιο τρίπτυχο ρε Βαγγελακη; Που αμα σε χαρακτήριζαν σύμφωνα με αυτό θα σε πετούσαν στον Καιάδα…

      ΥΓ να φανταστω οτι τα εμβόλια είναι του σατανα ε;

    • Σιγα την καφετερια και σιγα το ενα τραπεζι που ενδεχομενως να μην την δεχτηκε οπως μας λες.
      Κλαιν μαιν! Εκει πανε μονο οι κλαρινογαμπροι και τα μωρα , πολλοι απ αυτους ουτε καν εχουν ιδεα απο πολιτικη ασε που μπορει να μην ψηφιζουν ακομη κιολας ηλικιακα. Ακομα δεν εχουν διαμορφωμενη αποψη για το τι συμβαινει στην πολιτικη οποτε δεν τρεχει και τιποτα θα ξαναβγει βουλευτης και χωρις την κοφισερη πατισερη Διφωνο αχαχαχα!

      Οσο για τα υπολοιπα….η συμφωνια ακομα εξακολουθεις να την θεωρεις προδοτικη? Κι αντε να παω με τα νερα σου πες οτι ειναι… γιατι η νδ δεν την καταργει και δηλωνει οτι την σεβεται πλεον? Γιατι προεκλογικα εκει πατησατε πολλοι (εσυ ενδεχομενως ισως οχι) ακουγατε τα παραμυθια της χαλιμας που πουλαγε η νδ για το μακεδονικο και τον βγαλατε τον Κουλη.

      Και ασε τα τριπτυχα κατα μερος αυτες τις χουντικες μπαρουφες ανηκουν στα απολιθωματα της ιστοριας και ευτυχως δεν θα ξαναρθουν ποτε… το λεγομενο τριπτυχο ειναι κατι το οποιο το εβγαλε η τοτε χουντα στα ’70ς με το παραμυθακι οτι δεν ειχαμε ποτε χρεος τοτε.
      Αυτα πανε πια περασανε , ειναι δικαιωμα σου βεβαια να πιστευεις οτι θελεις αλλα οχι ομως να βαζεις ολους τους ελληνες στο ιδιο τσουβαλι επειδη εσυ εχεις αυτη την αποψη.

      • Ενώ στα υπόλοιπα τους καλοδέχτηκαν ???? Φώναζε ο κοσμος ,Καλλιόπη σώσε την περιοχή μας από τους ΝΔουλους και τονμπαρούφα της Πάρνηθας .
        ????

  • Αυτό θα πει θράσος !!! Πρώτα ψηφίζουμε την πώληση της μέσα από το 4ο και ποιο σκληρό μνημόνιο και μετά τριγυρνάμε και φωνάζουμε εναντίον αυτού που ψηφίζαμε .
    Κλασική ζαιικη πολιτική .Δυστυχώς όμως για αυτούς και ευτυχώς για μας είναι πολύ λίγος ο καιρός που τους έδιωξε ο λαός από την εξουσία για να ξεχάσουμε τα αίσχη τους και να την ξανά πατήσουμε .

  • Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ίχνος ευθύνης των πράξεών τους. Η δική τους κυβέρνηση αποφάσισε το ξεπούλημα της ΔΕΗ και έτσι έδωσε στη σημερινή κυβέρνηση της πάσα να τελειώσει το έργο τους . Τώρα έβαλαν άλλο κοστούμι και λένε όχι στο ξεπούλημα. Μα πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν;

  • παραμαγαζο το ειχανε.περασαν καλα οι δικοι τουσ και θελουνε να συνεχσει το πανηγυρι.ευτυχωσ εφυγαν και το σπουδαιοτεροο δεν θα τουσ αφησει ο λαοσ να γυρισουν..ευτυχως..

  • έχει και η αντοχή όρια….αυτοί που ξεπούλησαν τα πάντα,όσια και ιερά,ακόμα και τον Καμένο έκαναν υπουργό,θέλουν τώρα και τα ρέστα…αλλού ρα

    • Τοσο τους κοβει φιλε μου
      εχουνε το συνδρομο της Στοκχολμης η θα ειναι τιποτα βολεμενοι και θυμουνται την νουδουλα του Καραμανλη που πρεσβευε παλια την αριστοκρατια και νομιζουν οτι θα γινουν κι αυτοι αριστοκρατες χαχαχαχα!
      Μη δινεις σημασια ακομα εχουνε να φανε.
      Τους ταιζει και λιγο ακροδεξιο σανο και χαιρονται αα τι καλα τι ωραια ειναι ηγετης ο Ρανταπλαν , σε λιγο που δε θα μεινει ουτε πετραδακι στην περιοχη μας να δω τι θα λενε.

  • Ενας εισαι που σχολιαζεις αρνητικα!!
    Απαντηση θα παρεις το βραδυ των ,λιαν συντόμως,επερχόμενων εκλογων!!
    Δεν εχει ο καιρος γυρισματα;
    Ε;γυρνα πλευρο να δεις ονειρα της επιτελικης μπαχαλοταλαιπωριας και τον Πενταροφσκυ στου Μαξιμου,μικρε- μεγαλε μπογδανουλη

    • Εντάξει Γιώργο !!!! Ο Μπογδάνος μπροστά στο δικός σας το μαράζι που ονομάζεται Παύλος Πολάκης φαντάζει σαν τον δημοκρατικότερο άνθρωπο στον πλανήτη γη .

  • Η κυβερνηση τους κατεστρεψε την δεη,η μετοχη της ειχε φτασει τα 2 ευρω και τωρα μοιραζουν φυλλαδια για το ξεπουλημα της δεη,μα ποσο θρασος εχετε εκει στον τσιριζα!!!! Με 15 μοναδες θα χασετε τις επομενες εκλογες και μετα θα βγαλετε για αρχηγο τον πρωην αντιεμβολιαστη τιτανοτεραστιο πολακη,χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.