Ο Θανάσης Ιακωβίδης από τα Σέρβια Κοζάνης και οι Black Entechnic μας τραγουδούν “Για ποια ελευθερία;”

15 Οκτωβρίου 2021
22:05

 

Ο Θανάσης Ιακωβίδης από τα Σέρβια Κοζάνης και οι Black Entechnic παρουσιάζουν το νέο μουσικό βίντεο με τίτλο  “Για ποια ελευθερία;”.

Τραγούδι/Στίχοι: Θανάσης Ιακωβιδης
Κιθάρες: Γιώργος Γαβαλάς
Πλήκτρα: Ηλίας Αγγελάκος
Συμμετείχαν oι μουσικοί: Μπάσο: Χριστόφορος Γαβαλάς
Ντράμς: Άκης Γαβαλάς
Εdit-mix: Θεόδωρος Κουέλης
Μastering: Γιώργος Αλειφέρης
Παραγωγή & Σκηνοθεσία Music Video: Γιάννης Αγγελάκος

4 σχόλια

  • Νταξ παιδια, ερασιτεχνισμος παντου, και οχι απο αποψη νομιζω αλλα μαλλον απο δυνατοτητες! Δυστυχως η αισθηση του καλου δεν υπαρχει. Δεν θελω να σας απογοητευσω για την προσπαθεια αλλα να θελει το κατι παραπανω σε ολα στην ζωη μας…..

  • Πολύ καλό. Η χροιά μοναδική.
    Τα δήθεν απαιτητικά σχόλια απαιτούν και κατάθεση δείγματος του κάτι παραπάνω. Μόλις κάποιος κάνει κάτι βγαίνουν οι οιδημονες για κατακριση…. Και μόνο….

    • Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος ειδήμων (και όχι “οιδήμων”) για να πει τη γνώμη του αν ένας πίνακας ζωγραφικής είναι καλαίσθητος. Ούτε να είναι μουσικοσυνθέτης για να πεί αν του αρέσει ένα τραγούδι. Ο κάθένας μπορεί να έχει άποψη, καλή ή κακή, είτε μας αρέσει είτε όχι. Στην τελική, το αν κάτι αρέσει θα φανεί στα views και τα likes του youtube.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.