Δημοτική παράταξη Δήμου Εορδαίας «Με το βλέμμα στο μέλλον»: “Tι συμβαίνει με το Δήμο Εορδαίας; – Γιατί  ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο παίρνονται αποφάσεις δεν γίνεται ποτέ καμία κινητοποίηση;”

16 Οκτωβρίου 2021
18:52

Με αγωνία, τα μέλη της παράταξής μας, ψάχνουμε να βρούμε ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις, τρόπους γενικά με τους οποίους ο Δήμος Εορδαίας θα έπρεπε να ενημερώσει, να παρακινήσει, να ξεσηκώσει τον λαό της πόλης, για το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ .

 Όμως είδαμε ελάχιστες δημοσιεύσεις κι αυτές όχι απ’ τη μεριά του Δήμου και αναρωτιόμαστε τελικά:

τι συμβαίνει με το Δήμο Εορδαίας;

Γιατί  ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο παίρνονται αποφάσεις δεν γίνεται ποτέ καμία κινητοποίηση;

Εδώ να σημειώσουμε πως πολλές φορές έχουμε πάρει σημαντικές αποφάσεις, όπως για παράδειγμα η αντίθεση στην  άναρχη τοποθέτηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε ποτέ καμία δράση για τη στήριξη και ενίσχυση αυτών των αποφάσεων. Σε μικρότερα μέρη, όπως το Νυμφαίο, ξεσηκώθηκε ο κόσμος και σταμάτησε τις μπουλντόζες. Εδώ τίποτε. Στη μνήμη μας έχουμε ως μεγάλη συγκέντρωση μόνο την χριστουγεννιάτικη φιέστα.

Τι γίνεται λοιπόν; Μήπως είναι μόνο κατ΄επίφαση οι ομοφωνίες μας στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Εμείς  σαν παράταξη ότι λέμε και ότι ψηφίζουμε το πιστεύουμε πραγματικά. Ισχύει το ίδιο με όλους;

Μήπως κάποια πράγματα γίνονται για το θεαθήναι;

Περιμένουμε τη μεγάλη αυριανή συγκέντρωση…

8 σχόλια

  • Ξέρετε ποσό βόλεψε η πανδημία
    Γιατί το κόμμα είναι στην εξουσία
    Αλλά κύριε Κοκκινίδη πρέπει να βλέπουμε με το βλέμμα στο παρελθόν όταν υποδεχόσασταν τον Σταθάκη άραγε τι του λέγατε που διαφωνείτε εσείς πουλάτε σε καλύτερη τιμή
    Όσο για τον Δήμαρχο μας έχει κοιμίσει όλους τους πολίτες Σωματεία κυβέρνηση βλέπεις;

  • Άν απαντήσεις ποιο κόμμα μετοχοποιησε 17% της ΔΕΗ και στην συνέχεια προσπάθησε να πουλήσει αλλά δεν μπόρεσε γιατί εν τω μεταξύ η ΔΕΗ κατέγραφε μεγάλες ζημιές θα καταλάβεις γιατί ο κόσμος δεν σας πιστεύει και το ίδιο και το ΔΣ

  • Ίσως ο Δήμαρχος δεν παει κόντρα στην Κοζάνη γιατί περιμένει στις επόμενες εκλογές να προταθεί ώστε να πάρει θέση εκ νέου στην Περιφέρεια.

  • Κύριε της αντιπολίτευσης, επειδή έχετε χάσει το μέτρο προ πολλού είτε διεκδικώντας μη υλοποιήσιμα σχέδια είτε ζητώντας οτιδήποτε χωρίς περιορισμούς χωρίς ενω δεν σέβεστε ούτε τους γείτονες σας στην Κοζανη καλό θα ήταν να σιωπάσετε και να κάνετε αυτοκριτική. Μετά βλέπουμε.. αν και εχετε μάθει να μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.