Φωνή απόγνωσης – διαμαρτυρίας ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην Κοζάνη

16 Οκτωβρίου 2021
22:45

Έλεος πια με τους παράνομους χώρους άθλησης διαμερίσματα, υπόγεια, ταράτσες, αποθήκες από αυτοαποκαλούμενους personal ή και γυμναστές που χωρίς να τηρούν κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο αναλαμβάνουν να γυμνάσουν όχι μόνο εμβολιασμένους αλλά και πλήθος ανεμβολίαστων πολιτών, οι οποίοι δε γίνονται δεκτοί στους χώρους μας εφόσον, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο υποχρεούνται να προσκομίσουν rapid test 48 ώρου.

Είμαστε καθ όλα νόμιμοι, τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά του covid-19 και το μόνο που διαπιστώνουμε είναι ότι με αυτόν τον τρόπο ενισχύουμε ακόμα περισσότερο την παράνομη και χυδαία λειτουργία αυτών των χώρων εις βάρος των επιχειρήσεών μας.

Αυτούς τους χώρους πρέπει να κυνηγήσουν οι αρμόδιοι και όχι τους νόμιμους χώρους άθλησης, που μετά απο 11 μήνες καραντίνα  προσπαθούμε απεγνωσμένα να ορθοποδήσουμε  τηρώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα που ο νόμος ορίζει.

maksports.gr

19 σχόλια

  • Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά για να δεις προκοπή φιλαράκι ειδικά στον τομέα σου πρέπει να αλλάξεις χώρα. Αυτό ίσως πιο εύκολο από το να περιμένεις από την ελληνική πολιτεία να κυνηγήσει τη μαύρη εργασία και το μαύρο κέρδος των πονηρών που αναφέρεις.

  • Πλήρωνε εσύ αγαπητέ εφορία, νοίκια και προσωπικό σαν επιχείρηση με όλες τις θυσίες που πρέπει να κάνεις και άσε τους άλλους να κερδίζουν τα πάντα μαύρα και να ξέρεις ποιοι είναι αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!!! Το ελληνικό όνειρο!!! Live your myth in Greece!!! Δυστυχώς έτσι είναι

  • Υπάρχει κόσμος που θεωρεί ότι ο κατώτατος μισθός με πληρωμένη ασφάλεια δεν θα τον καλύψει και προσπαθεί να βγάλει όσα περισσότερα μπορεί μαύρα, με αποτέλεσμα να συμβαίνει αυτό που περιγράφεις/ όμως αυτό που δεν θεωρεί είναι ότι αργότερα θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο όταν θα έρθει η ώρα της σύνταξης/

    • Να πάνε σε γάμους και να ρωτούν όσους βγάζουν φωτογραφίες.
      Στα γυμναστήρια με μυστικούς.
      Στους παράνομους καθηγητές να απολύονται αν είναι δημόσιοι υπάλληλοι
      Να τελειώνουμε επιτέλους με τη φοροδιαφυγή.

  • Γίνονται τέτοια πράγματα; Μιλάμε για την Ελλάδα; Μιλάμε για τη χώρα που κυβερνά η κυβέρνηση των αρίστων; Πέφτω από τα σύννεφα…!! Μην αγχώνεστε αγαπητέ μου. Θα λυθεί το πρόβλημά σας. Όλο και καμιά νέα πλατφόρμα θα κάνουν και για αυτό. Να πάρει δουλειά και και καμία ακόμη φίλη εταιρεία. Όλα καλά θα πάνε.

    • Άσε μας ρε Γιώργο με τις μπούρδες και τις εμμονές σου . Τι θέλεις να μας πεις οτι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν υπήρχε μαύρη εργασία ? Υπήρχε και παρά υπήρχε γιατί το συγκεκριμένο είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα της Ελλάδας και δύσκολα αντιμετωπίσημο από όλες τις κυβερνήσεις .Αποδειξη αποτελούν τα ιδιαίτερα μαθήματα που κάνουν οι καθηγητές και δεν μπορεί κανείς να τους βάλει χέρι .

      • Ο Γιώργος ποιος είναι ρε μπούρδα-Καραβάγκο;;; Εγώ είμαι αυτός που έγραψα το σχόλιο παραπάνω. Γιώργο δεν με λένε. Και ο Σύριζα που κολλάει τώρα; Ποιος είναι κυβέρνηση τώρα; Ποιος είχε σημαία την επιχειρηματικότητα; Εγώ;

    • Εσύ με τον πόνο σου, κοίτα τους δικού σου άριστους. Δεν βαρέθηκες να προσπαθείς να αναστήσεις τους πεθαμένους; μας έχεις ζαλίσει με τους άριστους και τους άριστους…ο άνθρωπος αναφέρει ένα σοβαρό θέμα και συ το χαβά σου.

  • Όσο η φορολογία είναι στα ύψη, τόσο η μαύρη εργασία θα φουντώνει. Πως να το κάνουμε; Όλοι πρέπει να ζήσουν. Αλήθεια μια επιχείρηση που δίνει μισθό 300-500 ευρώ περιμένει κάτι διαφορετικό; Ας μην πέφτουμε, λοιπόν, ξανά και ξανά από τα σύννεφα.

  • Το ίδιο γίνεται και με τους καθηγητές και τους φωτογράφους με τις κυρίες που προσέχουν ηλικιωμένους κτλ. Σας είπε κανείς ότι όλοι αυτοί που εργάζονται έτσι δεν θα ήθελαν να έχουν αξιοπρεπή μισθό ένσημα και ασφάλιση και αντί αυτού προτιμούν να γυρνάνε από σπίτι σε σπίτι;; Μάθετε οι εργοδότες να μην κλέβετε τον εργαζόμενο ( ένσημα, δώρα, άδειες κτλ) δώστε έναν αξιοπρεπή μισθό και όχι 300 ευρω – αν κ σ αυτό φταίει πρώτα το κράτος- και μετά θα δείτε πόσο θα μειωθεί η μαύρη εργασία! Καλό είναι ο καθένας να σκέφτεται το λάθος της δικής του πλευράς. Ξέρετε ότι υπάρχουν χώροι που σου ζητάνε στο βωμό της προϋπηρεσίας να εργαστείς δωρεάν;; Πώς θα ζήσεις εσύ μετά;; Φυσικά και έχετε δίκιο, όμως ας δούμε και τί οδηγεί σ’αυτό.

  • Αγαπητέ έχεις απόλυτο δίκιο. Στο χώρο των ξένων γλωσσών αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Τα σαλόνια και οι κουζίνες μετατρέπονται σε αίθουσες διδασκαλίας όπου κανένα μέτρο προστασίας δεν τηρείται ούτε από τους παρέχοντες τα μαθήματα ουτε από τις οικογένειες των μαθητών. Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών όμως και ελέγχονται και πληρώνουν λειτουργικά έξοδα και φόρους και εισφορές. Δυστυχώς δεν υπάρχει η θέληση να παταχθει η παραοικονομία και το μαύρο χρήμα θα εξακολουθήσει να βασιλεύει.
    Τραγικό δεν είναι?

  • Όταν η φορολογία είναι τέτοια που το “Κράτος” ειναι αφεντικό σε κάθε επιχείρηση ,(ούτε καν συνέταιρος ), και οι μισθοί περίπου 400 ευρώ η μαύρη εργασία καλά κάνει και υπάρχει. Όσοι θέλετε να είστε εργοδότες φροντίστε οι μισθοί που δίνετε να είναι μισθοι επιβίωσης και όχι πείνας. Διαφορετικά μονόδρομος το κλείσιμο των επιχειρήσεων. Χωρίς να σπάσεις αυγά ομελέτα δεν τρως!!

      • Χαίρομαι που σκέφτεσαι με τον ίδιο τρόπο. Αν τώρα σε ενοχλεί που γράφω αυτά που σκέφτομαι, χωρίς να είμαι τίποτα παραπανω από ένα απλός πολίτης, σου ζήτω συγνώμη. Καλή καρδιά φίλε μου!

  • Θα ειμουν μαζί σου σε όλα αυτά αλλά από τη στιγμή που δέχεστε,και διαχωρίζεται τον κόσμο και είστε μέρος αυτού,τι ήθελες να γίνει να έχεις τα kohones να πας κόντρα στη κυβέρνηση καλον ύπνο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.