Ανακοίνωση της Δ.Δ.Ε. Κοζάνης για την εξ αποστάσεως λειτουργία των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη της Κοζάνης τη Δευτέρα 18.10.2021

18 Οκτωβρίου 2021
00:08

Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης τα σχολεία στην πόλη της Κοζάνης θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 18.10.2021 λόγω προβλημάτων στη λειτουργία της Τηλεθέρμανσης.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ημερήσια και Εσπερινά Γυμνάσια, ΓΕ.Λ ΕΠΑ.Λ) στην πόλη της Κοζάνης πως τη Δευτέρα 18.10.2021 τα μαθήματα θα γίνουν εξ αποστάσεως με τηλεκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας webex, όπως προβλέπεται σε περίπτωση έκτακτου γεγονότος (Υ.Α. 111525/ΓΔ4, ά. 2.1., Φεκ 4188/Β/10-9-2021).

Από τη Δ.Δ.Ε. Κοζάνης

24 σχόλια

  • Τέτοια ώρα τέτοια λόγια,πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν μαθήματα αν δε κάνουν μάθημα μια μερα χάθηκε όλη χρόνια ….

    • …βάλε και τα κρύα σπίτια, πολύ κρύο το τοπίο στην εκπαίδευση, γενικοτερα.
      Ποιος νοιάζεται σταληθεια, για τα παιδιά, κανείς…

    • Φήμες λένε ότι το 2021 υπάρχουν εκπαιδευτικοί που ζουν σε σπηλιές, δεν ξέρουν τι είναι κινητό, ίντερνετ και υπολογιστής αλλά παρά ταύτα έχουν την απαίτηση να πληρώνονται για να διδάσκουν σκαλίζοντας σε πέτρινες πλάκες όπως οι φλίντστοουνς!

      • Από εξυπνάδες χορτάσαμε. Γιατί ο εκπαιδευτικός να χρησιμοποιεί δικό του εξοπλισμό, δεν είναι υποχρεωμένος. Αλλά αν κάνει αυτό που λέει το υπουργείο δεν θα γίνει ούτε μία ώρα. Αντί να πεις και ένα ευχαριστώ λες και βλακείες. Μάλλον εσύ δεν θα πήγαινες ούτε στα δια ζώσης μαθήματα, μόνο στο διάλλειμα για να έμαθες μόνο εξυπνάδες.

  • Δεν πάμε καλά… Στις 12 τα μεσάνυχτα αποφασίζει κάτι που δεν μπορεί να γίνει, έτσι για τα μάτια του κόσμου…

    Καλά μυαλά…

  • Για να γίνει ένα μάθημα με τηλ εκπαίδευση θέλει ώρες ετοιμασία. Βγάζει ανακοίνωση μετά τα μεσάνυχτα για τις 8.00 το πρωί; πού ζει; πόσα ακόμη θα κάνει; έχει και πτυχίο…

  • Ολμε ακούς, όλοι οι συνάδελφοι καθηγητές στα σχολεία να κάνουμε από εκεί τηλεκπαίδευση. Να αρχίσουμε από εκεί την αξιολόγηση της Κεραμεως, να δούμε θα διαθέτουν οι σχολικές μονάδες υπολογιστές για όλους τους εκπαιδευτικούς, θα αντέξει το δίκτυο παροχής ίντερνετ;

    • Πραγματικά με θλίβει το γεγονός πως άτομα σαν και του λόγου σου, κάνουν μάθημα στα παιδιά μου…
      Αυτό μας έλειπε να σας αγοράσουμε κι από έναν υπολογιστή τον καθέναν σας.
      Αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις, τότε πολύ απλά υποβάλλετε την παραίτηση σας… Νισαφι πια με την ατέλειωτη γκρίνια…
      Μόνο απαιτήσεις και καμιά υποχρέωση!

      • Δεν κατάλαβες τίποτα. Ούτε υπολογιστή θέλει ,ούτε ειδική μεταχείριση. Το υπουργείο δηλώνει έτοιμο και δεν κάνει τίποτα. Κανείς εκπαιδευτικός δεν είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει δικό του εξοπλισμό, το υπουργείο είναι υποχρεωμένο να του παρέχει.

        • Πάλι μιλάς για υποχρεώσεις των άλλων. Για το δικό σου καθήκον να βοηθήσεις στην λειτουργία του όλου συστήματος ούτε λόγος… Μίζεροι, βολεμενοι συνδικαλιστές…

          • Ποιος χρησιμοποιεί δικό του εξοπλισμό στη δουλειά του εκτός από τον ιδιώτη;

        • Κάνεις λάθος, αν σκεφτόσουν πρώτα πριν μιλήσεις θα καταλάβαινες γιατί μιλάω. Ποιος είναι μίζερος φαίνεται από τον τρόπο σκέψης. Πέρυσι οι περισσότεροι φωνάζατε γιατί το υπουργείο δεν έδωσε ταμπλετ στα παιδιά σας, όταν οι ίδιοι τα αγοράζατε κινητά πιο ακριβά από υπολογιστές. Τώρα έχετε την απαίτηση ο εκπαιδευτικός να χρησιμοποιεί δικό του εξοπλισμό…

      • Πρώτον: Άσε να κρίνουν οι μαθητές μου αν κάνω ή όχι σωστά τη δουλειά μου. Δεύτερον :Οι υπολογιστές και η παροχή ίντερνετ σε μια σχολική μονάδα είναι δημόσια περιουσία και δεν ανήκουν στον εκπαιδευτικό. Τρίτον : Ίσως δεν το γνωρίζετε, όταν οι σχολικές μονάδες θα περάσουν στους δήμους, τότε θα καταλάβετε τι πάει να κάνει το υπουργείο παιδείας. Θα ψάχνει η κάθε σχολική μονάδα χορηγούς για τα αυτονόητα.

  • Πραγματικά όμως δεν παιζεστε!τα κλείνει Γιατί τα κλεινει χωρίς θέρμανση τι θέλετε να κανει;;Κ μια χαρά το ανακοίνωσε απ’το βράδυ κ ολοι το μάθαμε αμαν ποια με τη γκρίνια σας.οτι απόφαση κ να πάρει ο δήμος σταζετε χολη.

  • Πραγματικά το θέμα της ώρας που επιλέγει το υπουργείο για την τηλεκπαίδευση πρέπει να τεθεί. Τα παιδιά μας έχουν και εξοσχολικές δραστηριότητες, οι οποίες ούτε μπορεί να αλλάξει η ώρα τους ούτε είναι δωρεάν. Πιο το πρόβλημα να γίνεται η τηλεκπαίδευση πρωινή ώρα που και τα παιδιά εχουν πιο καθαρό μυαλό και δεν δημιουργείται ολόκληρο πρόβλημα με τις υπόλοιπες δραστηριότητες και τους επαγγελματίες του χώρου?

    • Σωστή η τοποθέτησή σας, απλά το υπουργείο παιδείας θα ξεφτιλιστεί αν έκαναν οι μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο κανονικό τους ωράριο τηλεκπαιδευση, διότι θα έπεφτε η πλατφόρμα του webex.

  • Σωστή η τοποθέτησή σας, απλά το υπουργείο παιδείας θα ξεφτιλιστεί αν έκαναν οι μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο κανονικό τους ωράριο τηλεκπαιδευση, διότι θα έπεφτε η πλατφόρμα του webex.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.