kozan.gr: Αδαμίδης για Κασαπίδη: “H στάση του είναι κατώτερη των περιστάσεων”

18 Οκτωβρίου 2021
09:06

Στον απόηχο του χθεσινού συλλαλητηρίου στην Πτολεμαίδα το kozan.gr επικοινώνησε το πρωί της Δευτέρας 18/10 με τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη ο οποίος μεταξύ άλλων μας ανέφερε: “Η συμμετοχή του κόσμου στην χθεσινή συγκέντρωση στην Πτολεμαΐδα, τηρουμένων των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε λόγω πανδημίας, κρίνεται ιδιαιτέρως ικανοποιητική. Παρόλα αυτά θέλω να σταθώ στη στάση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη. Παρότι στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας υπήρξε η δέσμευση από τον ίδιο για συνάντηση σε υψηλό επίπεδο μεταξύ της Περιφέρειας της διοίκησης της ΔΕΗ και του αρμόδιου Υπουργείου για το θέμα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου και να μεταφέρει την αγωνία και τις ανησυχίες μας, τίποτα, τελικά, δεν έγινε. Μάλιστα ο ίδιος αντί να δώσει το “παρών” στο συλλαλητήριο σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την ΔΕΗ προτίμησε να βρίσκεται στο Αγ. Όρος. Θα μπορούσε να πάει κάποια άλλη στιγμή εκεί. Η στάση του είναι κατώτερη των περιστάσεων και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό”.

kozan.gr

19 σχόλια

  • Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ έδινε το 34% της ΔΕΗ στο υοερταμειο , για εγγύηση των δανείων , δεν ήξερε ότι αυτό θα το κάνουν ότι θέλουν ;

    • Δηλαδή, άμα το είχε η κυβέρνηση, θα είχε άλλη πολιτική; Μήπως η κυβέρνηση δεν είναι που πήρε την απόφαση; Γιατί ναι μεν το ΤΑΙΠΕΔ σκοπό έχει να πουλήσει, το Υπερταμείο να εγγυηθεί…

  • Αδαμίδη το έχουμε πάρει χαμπάρι αυτό πριν από σένα. Στην Περιφέρεια ακόμα να γίνει ο οργανισμός που ξεκίνησε επί Καρυπίδη . Καλά κρασιά !!!

  • Η στάση του είναι κατώτερη των περιστάσεων και στις αλλαγές των διευθυντών και προϊσταμένων εξαρχής . Δεν άλλαξε κανένα το καράβι της Δυτικής Μακεδονίας βουλιάζει και αυτός φέτααααα . Που είναι οι αλλαγές που θα έκανε , οι συναντήσεις με τους υπαλλήλους , η ανοδική πορεία σε απορρόφηση για την Περιφέρεια . Βάζει τους ικανούς πίσω και αφήνει τους ανίκανους να συνεχίζουν να διοικούν .

    • Δεν ξέρουμε τι ήθελε αλλά αν μιλάτε για τον Μαυροματίδη, τον Πρόεδρο του ΤΕΕ, αυτός κάθε μέρα γίνεται ήρωας με την ανεπάρκεια των νέων Προέδρων.
      Που είναι οι συνεχόμενες τεκμηριωμένες παρεμβάσεις του ΤΕΕ για το θέμα;
      Μακάρι να είχαμε και άλλους σαν αυτόν. Αλλά δεν βόλευε τις κομματικές παρέες.

      • Ρε φίλε για τον Δημήτρη μιλάς δεν μιλάς για κανένα επιστήμονα του Χαρβαρντ. Για ποιον ήρωα μιλάς ? μήπως επειδή τον κάνανε διευθυντή αυξήθηκαν οι μετοχές του? Έλεος πια !!!!

        • Διευθυντής ήταν από πιο πριν. Μιλάμε για τη δραστηριότητα του ΤΕΕ πριν και μετά. Γκουκλαρε για να δεις.
          Δεν μιλάμε για Χάρβαρντ.

  • Δικαιολογίες για την μικρή συμμετοχή ότι φταίει ο Κορονοιος….οι ίδιοι και οι ίδιοι ο κόσμος σάς έχει βαρεθεί….

  • Αφού είναι ανύπαρκτος ρε Αδαμίδη τι ψαχνεις να βρεις κι εσυ τωρα
    μιλήστε του για θεματα της αγροτιας να εμφανιστει το (ανεμβολιαστο) παιδι! Συνεχιζει την παραδοση οτι εκανε και ως βουλευτης τοσα χρονια που ψηφιζε ενα απλο ΠΑΡΩΝ και ηταν εξαφανισμενος σε ολα τα μεγαλα προβληματα του τοπου.

  • Ακούω και διαβάζω ότι να’ναι η ΔΕΗ δεν είναι ουτε του Αδαμιδη ουτε κανενός άλλου Του Ελληνικού λαου είναι και ιδιαίτερα ο Νομός Κοζάνης και γύρω περιοχες θά πληγουν από αυτό.Κλείνουν θέσεις εργασίας ασ το καταλάβουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.