Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: “Στην ΚΟΖΑΝΗ τα σχολεία είναι κλειστά λόγω έλλειψης θέρμανσης δεν ισχύει το ίδιο όμως και στις τοπικές κοινότητες. Εδώ και μέρες στο δημοτικό σχολείο Κοίλων δεν υπάρχει θέρμανση λόγω έλλειψης πετρελαίου”

18 Οκτωβρίου 2021
11:02

 

Καλημέρα θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο όσον αφορά την λειτουργία των σχολείων. Στην ΚΟΖΑΝΗ τα σχολεία είναι κλειστά λόγω έλλειψης θέρμανσης δεν ισχύει το ίδιο όμως και στις τοπικές κοινότητες. Εδώ και μέρες στο δημοτικό σχολείο Κοιλων δεν υπάρχει θέρμανση λόγω έλλειψης πετρελαίου και τα παιδιά στο σχολείο κάνουν μάθημα με ανοιχτά παράθυρα. Τα περισσότερα πλέον είναι άρρωστα και η Πρώτη δημοτικού δεν πάει καν στο σχολείο. Αναρωτιέμαι η δημοτική αρχή έχει γνώση πει του θέματος. Και θα υπάρχει άμεση αντίδρας; Έλλας του 2021. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

12 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.