ΦΣ Κοζάνης: Μέτρησε δυνάμεις στο φιλικό απέναντι στο Καναλάκι

18 Οκτωβρίου 2021
15:59
Κανένα σχόλιο

Λίγες ημέρες πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στην πρόβα τζενεράλε, η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη ταξίδεψε στο Καναλάκι για το τελευταίο φιλικό απέναντι στον Αχέρων. Το τελικό σκορ 1-1 σίγουρα αδικεί την ομάδα μας η οποία μέτρησε δυνάμεις λίγο πριν την πρεμιέρα με τον Εδεσσαϊκό (24/10).

Ο προπονητής Γιάννης Κερλίδης και όλο το τεχνικό τιμ, είχε την ευκαιρία να δει σε πραγματικές συνθήκες αγώνα την ετοιμότητα των παικτών. Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα, οι παίκτες μας έδειξαν ακόμη περισσότερα σημάδια βελτίωσης από τους προηγούμενους αγώνες, παίζοντας γρήγορο και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας δείχνει ότι έχει να αντιπαραθέσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου.

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με την μοναδική ευκαιρία του Καναλακίου εως εκείνη την στιγμή με γκολ του Βέρμπη ύστερα από σέντρα του Γεωργίου στο 27′ δεν το έβαλε κάτω έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και ισοφάρισε στο 54′ με κοντινό πλασέ του Μπάρο. Εαν οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πιο προσεκτικοί στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν (17 τελικές) θα μπορούσαν να φύγουν ακόμη και με την νίκη από το Καναλάκι.

Μετά τη φιλική ισοπαλία της ομάδας μας ΦΣ Κοζάνη με τον Αχέρων Καναλακίου εκτός έδρας (1-1) ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Κερλίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη βελτίωση της ομάδας του αλλά και από το γεγονός πως δημιουργήθηκαν αρκετές τελικές. Μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Είμαστε στην τελική ευθεία αφού από ξεκινά η αγωνιστική εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος. Κάναμε μια καλή εμφάνιση με αρκετές τελικές όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Το κακό είναι ότι δεν τις τελειώσαμε, το σκορ σίγουρα θα ήταν πολύ διαφορετικό αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το άλλο που κρατάω είναι ότι αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες μου κάποιοι από αυτούς πήραν 90λεπτο σαν επιβάρυνση, ανεβάζοντας προοδευτικά τον όγκο. Μετά και από αυτό το φιλικό η ομάδα δείχνει και είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα».

Ο Γενικός Αρχηγός Πητ Τσακιρίδης τόνισε πως η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη ήταν καλύτερη από άλλες φορές αλλά και αρκετά δημιουργική: «Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας, είμαστε μια καινούρια ομάδα. Η ομάδα έχει βρει τα πατήματά της και είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Σήμερα μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι από άλλες φορές. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Περιμένουμε να αρχίσει το πρωτάθλημα και είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε».

Διαιτητής: Ζωγράφος

Βοηθοί: Μώκος – Αθανασίου

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας): Βλάχος, Παπανίκου, Κωνσταντίνου, Καπίας, Θεοδωράκης, Πότσης, Γεωργίου, Τσούτσης, Βέρμπης, Ζδράβος, Κυριάκης.

έπαιξαν και οι Ντατίδης, Φράγκος, Κωσταμένας, Βασιλειάδης, Εμβραΐζογλου, Ροβίνας, Πατσιούρας, Καραμποΐκης, Νικολάου, Σακκάς, Πόγιας.

Φ.Σ Κοζάνη (Γιάννης Κερλίδης): Κυριακίδης, Κατσουλίδης, Παπαργυρίου, Πιριτζάους, Ρογγότης, Μπίντσης, Καραγιάννης, Ιορδανίδης, Μπακάλης, Μπάρο, Κωστούλας.

έπαιξαν και οι Μπίκος, Μαντώς, Ντούκα, Τσώτσος, Δινοβίτσης, Μωυσιάδης, Νάνος, Τάτσινας, Σερσέμης

Φωτορεπορτάζ sportime24

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.