Δηλώσεις συμμετοχής στο εργαστήριο «Πώς να φτιάξετε τα δικά σας κερομάντηλα τροφίμων (beeswaxwraps)» του Arts & Crafts Festival Vo1

19 Οκτωβρίου 2021
12:05
Κανένα σχόλιο

 

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, από 12:00 έως 14:00, στο πλαίσιο του Arts & Crafts Festival Vol1, που θα υλοποιηθεί στην αυλή του Σπιτιού της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, το The Ramma-χειροποίητα έργα, σας καλεί στο εργαστήριο «Πώς να φτιάξετε τα δικά σας κερομάντηλα τροφίμων (beeswaxwraps)».

Ένα οικολογικό workshop, για να πετάξετε τη μεμβράνη περιτυλίγματος τροφίμων από την κουζίνα σας, μια και καλή. Μαζί θα μάθουμε πώς να δίνουμε αξία σε ένα παλιό βαμβακερό ύφασμα, αντικαθιστώντας τη χρήση του σε κερομάντηλο για την προστασία και την αποθήκευση του σνακ μας, ή του φρούτου μας. Μια πρόταση οικολογική που καταργεί τις πλαστικές συσκευασίες τροφίμων.

Σας περιμένουμε να αλλάξουμε μαζί συνήθειες φιλικές προς το περιβάλλον!

Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, εδώ: https://docs.google.com/forms/d/1lvHmEG1iBg49KnZq0sLlzpw1el2LJrjDEChmcx8MZx8/edit

Όλες οι δράσεις του Arts & Crafts Festival Vol1 θα γίνουν σε ανοιχτό χώρο και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.