kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ενοχλημένα αρκετά “γαλάζια” στελέχη της περιοχής με τη στάση Κασαπίδη διότι δεν τους “έδωσε” την αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου για να διεξαχθούν οι εκλογές της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Κοζάνης

19 Οκτωβρίου 2021
13:15

 

Ενοχλημένα αρκετά “γαλάζια” στελέχη της περιοχής με τη στάση Κασαπίδη διότι όπως υποστηρίζουν δεν τους παραχώρησε την αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, στο κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης, για να διεξαχθούν οι εκλογές της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Κοζάνης. Ο λόγος; Όπως μαθαίνουμε οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 24/10, ενώ την επομένη, την Δευτέρα 25/10, το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί Περιφερειακό Συμβούλιο, γεγονός που, ως φαίνεται, στάθηκε η αίτια για να υπάρξει αρνητική απάντηση από πλευράς της Περιφέρεια,  στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για την πανδημία. Φέρεται να εκφράστηκαν επιφυλάξεις για τ’ ότι εκείνη τη μέρα θα “περάσει” πολύς κόσμος από ‘κει και την επομένη είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει το περιφερειακό συμβούλιο. Σε κάθε περίπτωση οι εκλογές, με τις οποίες δεν ασχολείται σχεδόν κανείς (πλην των κομματικών στελεχών), όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης στο Κοβεντάρειο.

Η Χύτρα

30 σχόλια

  • Ενοχλημένος με τον κ. Κασαπίδη, αγαπητό Kozan είναι μόνο αυτός ή αυτοί που έδωσαν την πληροφορία η το έγραψε, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι ενοχλημένος με τον Περιφεριάρχη.

    • Είπε το τσιρακι του Κασαπίδη. Το ΚΑΝΕΙΣ πως το ξερεις; εκανες δημοσκόπηση; Kρατα την αποψη σου για σενα. Εγω παλι που ξερω αρκετοι ενοχληθηκαν. Kozan την επομενη φορα γραψε ονομαστικα ποιοι δυσαρεστηθηκαν για να δουμε τι θα γραφουν τα τσιρακια

      • Όχι τσιράκι ..μπορεί να είμαι αυτός που μίλησε για την αίθουσα .Τώρα αυτός που γράφει μπορεί να γράψει ποιος ….

    • Εμεις οι ΝΔημοκρατες τον εχουμε γραμμενο τον Κασαπιδη σας. Και θα το καταλαβετε καλα στις επομενες εκλογές όταν και θα παει στις κοτουλες και τους κηπακους του

    • Ναι αυτο περιμεναν να δωσουν την πληροφορια γιατι διαφορετικα νουδουλη μου τον αγαπαει ολη η περιφερεια για την ανυπαρξια που δειχνει σε ολα και 2 χρονια τωρα δεν εχει κανει τιποτα παρα μια τρυπα στο νερο αχαχαχαχαχ ασε μας ρε νεοδημοκρατη! Δεν ξερουν τα ματακια μας και τα αυτακια μας αυτα που βλεπουν κι ακουνε καθε μερα εξω και ξερει το κομματικο μπλε γραφειο του καθε πουθενα.

    • Ξέρεις ότι μείνετε μόνοι σας εσείς του γραφείου του Κασαπίδη ; Δε σας στηρίζει κανένας πλέον μετά τα αδιόρθωτα απανωτά λάθη σας ! Επιπλέον πάτε και ενάντια στοκ όνομα που για τόσα χρόνια τον στηρίζει! Μητσοτάκη τα βλεπει αυτά το γραφείο σου ; Ορίστε οι επιλογές σας. Κόντρα στη ΝΔ και με πάθος μάλιστα υπερασπίζονται την εναντίωση τους στο κόμμα λέγοντας πως καλά έκανε . Όρσε ΝΟΔΕ που τον στήριξες !
      Τώρα παίρνουμε το ευχαριστώ για την τεράστια στήριξη μας. ΜΑΥΡΙΣΜΑ !!!

        • Προφανώς και δε ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων ..ε; Εγώ δεξιότατος νεοδημοκράτης είμαι. Εσυ απέδειξε μας πως δεν είσαι ο Κασαπίδης που για ακόμη μια φορά κατάλαβε ακόμη ένα λάθος του και εκτεθειμένος δεν ξέρει τι να πει και κακίζει.

      • αφιερώνεται στο Νεοδημοκράτη :

        Στα απολυτήρια Λυκείου απαγορεύεται να αναγραφούν ιθαγένεια και θρήσκευμα (επί Ν.Δ.)!!! αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό; Είναι οπισθοδρομικό, ρατσιστικό και αντιδημοκρατικό! Εκπαιδεύοντας τα παιδιά να… ντρέπονται που είναι Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι! Απέναντι στη μαντίλα, τα… αυτομαστιγώματα και τα «Ο Αλάχ είναι μεγάλος», εμείς απαγορεύεται να δηλώνουμε Έλληνες.

  • Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΝΔ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΥ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΔΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ! Η ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ??? ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ??

    • Για τη ΝΔούλα που καυχιέσαι
      1.ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ 2019 : Αποχή των Ευρωβουλευτών της Ν.Δ. για τη γενοκτονία των Ποντίων
      2.Καιρίδης Υποψήφιος με Ν.Δ. για Ευρωβουλή, εθνομηδενιστής. Είμαστε παιδιά των οθομανών !
      3.εκτός διδακτέας ύλης η γενοκτονία των Ποντίων 1918-1919 και 1919-1920 !
      Πόντιος Αυτή η στρούγκα τέτοιο τυρί βγάζει !

  • Τα πρώτα χρόνια που πήγαιναν στη Γερμανία οι Έλληνες, είχε πάει και ο Πανίκας.
    Μετά από μερικά χρόνια – όταν με το καλό επαναπατρίστηκε – στις αποσκευές του έφερε και μια χύτρα.
    Μια μέρα που μαγείρευε η Συμέλα, άρχισε η χύτρα να βγάζει ατμούς και να «σφυρίζει».
    Αμέσως ο κουνιάδος της ο Κωστίκας πήρε μια βαριοπούλα και έσπασε τη χύτρα, με τη Συμέλα να φωνάζει «τι κάνεις εκεί, γιατί έσπασες τη χύτρα;».
    Ο κουνιάδος της – που του ήρθαν οι εικόνες του τρένου να βγάζει ατμούς και να σφυρίζει, όταν «πάτησε» έναν συγχωριανό του στο ΣΣ του χωριού – είπε: «Καλά την έκανα, γιατί αυτά άμα τα αφήσεις να μεγαλώσουν γίνονται τρένο και σε πατάνε».
    Επειδή το παραπάνω ανέκδοτο έχει την ανάλογη ελαφρότητα ή σοβαρότητα με το «θέμα» και τα σχετικά σχόλια, πιστεύω να μην το «κόψετε».

  • Καλά δεν πέφτουμε και από τα σύννεφα με τον Mr Αρωματικά φυτά…

    Με την σειρά ξιουνται οι γομάρες Γιωρίκα…

  • Αυτά σας τα είπαν τα (παιδιά)που μαζευόταν σε γνωστό κατάστημα του κέντρου μέχρι και προ χθες και δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως τους άφησε εκτός ψηφοδελτίων το 2019;Το ότι ο Κασαπιδης έκανε συνεργασία με Μαλουτα για να μην βγει ο Μιχαηλίδης του ίδιου κόμματος δεν το παίξατε και πολυ.

  • Δεν είδα να ενοχλούνται που η γέφυρα Σερβίων είναι παρατημένη με τα φανάρια. Ούτε από τα διόδια της Σιάτιστας. Ούτε από το αβέβαιο μέλλον της τηλεθερμανσης σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα. Αυτά απασχολούν τους ψηφοφόρους, όχι τα συνέδρια της ΝΟΔΕ.

  • Πολύ καλά έκανε ο περιφερειάρχης μας.
    Όταν κυβερνών κόμμα δεν έχει στελέχη να πάνε για πρόεδροι και κρέμονται από τον 65 χρόνο κουρκούτα τι να πεις.
    Με ποια διάθεση να παραχωρήσει την αίθουσα!!!

  • οσοι λενε οτι επρεπε να παραχωρησει την αιθουσα ειστε μικρα ανθρωπακια…για να μη γραψω τπτ αλλο…

    του την χρωστουσε την αιθουσα? για ποιον λογο επρεπε να την δωσει?? επειδη το ζητησαν τα κομματοσκυλα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.