Ο Δήμος Κοζάνης φώτισε το καμπαναριό της πόλης με το σύμβολο της ροζ κορδέλας στο πλαίσιο δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού (Φωτογραφίες)

19 Οκτωβρίου 2021
19:53

Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.
?️Ο Δήμος Κοζάνης στο πλαίσιο των δράσεών του, όπως κάθε χρόνο, φώτισε το καμπαναριό της πόλης με το σύμβολο της ροζ κορδέλας.
♀️Το μήνυμα είναι: Ενημερωνόμαστε και εξεταζόμαστε.

5 σχόλια

  • Αυτός ο Δήμος είναι μόνο για εικονική πραγματικότητα. Για την καθημερινή πραγματικότητα είναι ανεπαρκής.

  • Ο δήμαρχος καλά έκανε και φώτισε το καμπαναριό. Να φροντίσει όμως να φτιάξει η Δευακ την τηλεθερμανση. Η περιοχή της Αγίας Παρασκευής έχει μηδέν θερμικό φορτίο. Ντροπή, μόνο ψέματα. Όταν θα στείλετε το λογαριασμό θα πρέπει να σας στείλουμε και εμείς τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

  • Εύγε! Άλλωστε καμία αρμοδιότητα με 500 υπαλλήλους για τα σκυλιά, την θέρμανση, την ύδρευση, τα εργασιακά. Το Δημαρχείο υπάρχει για τέτοιες όμορφες πινελιές, για να μας εκπαιδεύει, να μας θυμίζει τα μεγάλα θέματα της ανθρωπότητας. Αύριο είναι παγκόσμια ημέρα οστεοπόρωσης, περιμένουμε κάτι αντίστοιχο με αγωνία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.