Ορειβατική Λέσχη Εορδαίας Πτολεμαΐδας: Στα Μονοπάτια της Ειρήνης Παρασκευή 22-10-2021

19 Οκτωβρίου 2021
22:44
Κανένα σχόλιο

Η λέσχη μας θα οδηγήσει μια ομάδα πεζοπόρων από την Δανία στα μονοπάτια της ειρήνης. Όσοι από τα μέλη μας επιθυμούν να συμμετέχουν την μέρα αυτή στην δραστηριότητα, να δηλώσουν την συμμετοχή τους απαραίτητα στο τηλ 6974461718 μέχρι την Πέμπτη το βράδυ 21-10-2021
Η διαδρομή της πεζοπορίας θα είναι:
Αγραπιδιά – Νυμφαίο – Λέχοβο
Ώρες πορείας 6-7 ΒΔ 2+ χλμ 15 ΥΔ 800μ
Ώρα αναχώρησης από το πάρκινγκ της λαϊκής αγοράς στις 8,00πμ με ΙΧ
Από το ΔΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.