Δημοτικό Ωδείο Σερβίων: Το ωδείο μας εκσυγχρονίζεται με την αγορά καινούργιων μουσικών οργάνων

20 Οκτωβρίου 2021
08:14
Το ωδείο μας εκσυγχρονίζεται με την αγορά καινούργιων μουσικών οργάνων. Ευχαριστούμε θερμά την Κοινωφελή Επιχείρηση Σερβίων για την έμπρακτη υποστήριξη των καθηγητών και μαθητών μας!
 

4 σχόλια

  • μας κοροιδεύετε; η κοινωφελής επιχείρηση έχει μόνο έσοδα από τον δήμο! δηλαδή από τα δημοτικά τέλη μας!
    γιατί δεν αυξάνετε τα δίδακτρα ώστε τα όργανα να αγοράζονται από το ωδείο;
    πήγατε και πήρατε τόσους καθηγητές !

    • Άσχετος με το αντικείμενο, προφανώς είσαι απο τους επαγγελματίες γκρινιαρηδες που δεν χάνουν ευκαιρία να αμολυσουν δηλητηριο.
      Ενα ωδειο χρειάζεται καθηγητές, γνώστες του αντικειμένου. Οχι καλαμπορτζηδες που έχουν κατακλύσει τον χωρο (βλεπε κάποιες διευθυντριες).
      Μουσικα όργανα, υποτιθεται οτι πρέπει να εχουν δικα τους οι μαθητες και οι καθηγητες, αρα το σημαντικό είναι να εχουμε δασκαλους, κι οχι όργανα.
      Καταλάβατε κυριε ανωνυμε;

      • Πολύ σωστά! Αλλά στο Ωδείο Σερβίων έχει ένα σωρό καθηγητές και δεν έχει μαθητές γιατί με τη συμπεριφορά της η δημοτική αρχή τους έδιωξε όλους.

  • Γράφει ο αναγωγος 12:34 “Μουσικα όργανα, υποτιθεται οτι πρέπει να εχουν δικα τους οι μαθητες και οι καθηγητες, αρα το σημαντικό είναι να εχουμε δασκαλους, κι οχι όργανα.”

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ;
    16 ΚΑΙΗΓΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΠΟΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ; ΟΕΟ;
    ΠΟΣΟ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΟΕΟ; ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΟΕΟ; ΕΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΚΟΥΖΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΟΕΟ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.