ΔΕΥΑ Κοζάνης: Τμήματα των οδών Επισκ. Βενιαμίν και Ολ. Γεωργάκη χωρίς τηλεθέρμανση λόγω διαρροής

20 Οκτωβρίου 2021
09:25

Λόγω της ύπαρξης διαρροής στο δίκτυο της Τηλεθέρμανσης στην πόλη της Κοζάνης, διαρροή για την οποία εργάζονται εντατικά συνεργεία της ΔΕΥΑΚ προκειμένου να την αποκαταστήσουν, τμήματα των οδών Επισκόπου Βενιαμίν και Ολυμπίου Γεωργάκη δεν έχουν θέρμανση προς το παρόν.

Η ΔΕΥΑΚ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη το ταχύτερο δυνατόν.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

11 σχόλια

  • Για ποιά κατανόηση μιλάτε πού ψοφήσαμε στο κρύο.
    Ας αφήσει ο κυτιδης τις εσωκομματικές εκλογές και οι υπόλοιποι και ασχοληθείτε με την τηλεθέρμανση.
    Μόνο τα 2.500χιλιαρικα ευρώ τον μήνα θέλετε να παίρνετε κακαμαθημένοι!

  • Και βλάβες συνεχίζονται κανονικά, όπως κανονικά πληρώνονεται και ο πρόεδρος της δευακ που μετά από αυτό το χάλι θα έπρεπε να είχε ήδη υποβάλει την παραίτηση του.

    • Οχι, ο προεδρος δουλευει αμισθι, εκτιθεστε με αυτα που λετε.

      Αλλα θα μου πεις, ανωνυμοι ειστε ολοι, τι να εκτεθειτε, λετε οτι γουσταρετε.

  • Βγαίνουν ατμοί και στην Αγια Παρασκευή διάβασα άντε κοπιάστε και από κει..κρίμα είναι οι άνθρωποι να ζεσταίνονται άντε να το κόψετε.

  • Και στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου η τηλεθέρμανση υπολειτουργεί. Τι γίνετε επιτέλους; Ας βγει ένας υπεύθυνος να κάνει επίσημα μια ενημέρωση, τι χάλια είναι αυτά; Πληρώνουμε κατά τα άλλα 1.500 ευρώ κάθε χρόνο και θέρμανση δεν έχουμε. Νισάφι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.