Στο ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ έχουμε την ιδιαιτερότητα την προεδρία να την διεκδικεί ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος θα εγγυηθεί την ενότητα του….ΚΙΝΑΛ!!!. Η επιστήμη της πολιτικής σηκώνει τα χέρια (Γράφει ο Ν. Σαμαράς)

21 Οκτωβρίου 2021
06:10
Σε ανάρτησή του στο facebook ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος την περίοδο 2010 – 2014 & Δ/ντης Ορθοπαιδικής του Μποδοσάκειου, Ν. Σαμαράς, γράφει: “Η επιστήμη της πολιτικής…σηκώνει τα χέρια! Ο νομοθέτης, ορθώς σκεπτόμενος, θέσπισε οι πρώην πρωθυπουργοί, όταν είναι υποψήφιοι για το κοινοβούλιο να εκλέγονται χωρίς σταυρό προτίμησης, προστατεύοντάς τους από την…όχι και τόσο τιμητική διαδικασία στο κυνήγι του σταυρού. Ο ρόλος βέβαια της παρουσίας των πρώην πρωθυπουργών στο κοινοβούλιο είναι να προσφέρουν με την εμπειρία τους και την γνώση τους. Έτσι λοιπόν έχουμε επί 12 χρόνια τον κ. Κ. Καραμανλή στο κοινοβούλιο, όπου η παρουσία του εξαντλείται στα ορεινά έδρανα της βουλής πίσω από τις κολώνες με προβλήματα…ΩΡΛ, του κυρίου Γ. Παπανδρέου…. στον κόσμο του, του κ. Α. Σαμαρά κυνηγώντας τις εμμονές και τους εφιάλτες του και τον κ. Α. Τσίπρα, ο οποίος δια στόματος Πολάκη μας προειδοποιεί‐απειλεί, ότι την επόμενη φορά θα είναι αλλιώς και θα μας…”περιποιηθούν”. Βεβαίως τα κόμματα δεν μπορούσαν να φανταστούν, ότι οι πρώην πρόεδροί τους, μπορούν να επανέρχονται με την απαίτηση της αριστείδην ανάληψης του κόμματος…και αν δεν γίνει το κέφι τους να κατέβουν στο κυνήγι του σταυρού προτίμησης του οπαδού…Επομένως τα κόμματα θα πρέπει να συμπεριλάβουν στο καταστατικό τους, την αριστείδην ανάληψη των πρώην προέδρων τους, όταν το επιθυμούν…. Βεβαίως στο ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ έχουμε την ιδιαιτερότητα την προεδρία να την διεκδικεί ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος θα εγγυηθεί την ενότητα του….ΚΙΝΑΛ!!!. Η επιστήμη της πολιτικής σηκώνει τα χέρια!!!!….θα μπορούσε να μας βοηθήσει κάποια… ειδικότητα της Ιατρικής…”

13 σχόλια

  • Ο τραγελαφος μπροστα μας.Καινουργιο σπιτι δεν κανεις, με παλια και φθαρμενα υλικα.Τα εμπειρα μαστορια το λενε.

    • Το πρόβλημα δεν είναι τα υλικά (πολιτικοί) αλλά τα μαστόρια (ψηφοφόροι) που δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τα υλικά και να κάνουν όμοια τους

  • γράφει ο πρώην σύμβουλος “νομοθέτης, ορθώς σκεπτόμενος, θέσπισε οι πρώην πρωθυπουργοί, όταν είναι υποψήφιοι για το κοινοβούλιο να εκλέγονται χωρίς σταυρό προτίμησης, προστατεύοντάς τους από την…όχι και τόσο τιμητική διαδικασία στο κυνήγι του σταυρού”

    σε μια φράση λοιπόν μαθαίνουμε α) όταν κάποιος βγει πρωθυπουργός θα πρέπει- ακόμα και εάν έχει αποτύχει πλήρως και είναι μισητός-να σιτίζεται ισοβίως από την βουλή και β) δεν είναι τιμητικό το κυνήγι του σταυρού δηλαδή η επιλογή του λαού!
    Η επιστήμη της Πολιτικής και κυρίως η έννοια της Δημοκρατίας σηκώνει τα χέρια ψηλά.

    • Πες τα Χρυσόστομε γιατί έχουμε μπερδέψει τη δημοκρατία με την δημαγωγία και την ολιγαρχία!!! Τον εξωστρακισμο μάλλον πρέπει να υιοθετήσουμε και όχι να τους βάζουμε στη Βουλή χωρίς σταυρο για να τους πληρώνουμε ισοβίως και αυτούς και τα παιδιά και τα εγγόνια τους!!!

  • γιατί μπερδεύει ο κ Σαμαρας τον κ Τσίπρα που παραμένει και πρόεδρος του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ ενώ οι άλλοι αποτυχόντες πρωθυπουργοί δεν έχουν την ιδιότητα του προέδρου .!
    Η ταύτιση ανόμοιων πραγμάτων δείχνει κάποια άγνοια σύγχυση η εμπάθεια …

  • Αντί να αναγγείλει την υποψηφιότητα του μπροστά από την ντουλάπα ,θα έπρεπε να το κάνει μέσα από την ντουλάπα!

  • Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά εδώ και χρόνια, τόσο με αυτά που συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ-ΚΙΝΑΛ κτλ, όσο και με αυτούς που συνεχίζουν να το “υποστηρίζουν” αφού πρώτα το κατάντησαν εδώ που βρίσκεται σήμερα.

    Υ.Γ. Το μόνο στο οποίο θα μπορούσατε να φανείτε χρήσιμοι, είναι το να ξεπληρώσετε τα υπέρογκα χρέη σας προς το κράτος. Αλλά και σε αυτό, ανίκανοι.

  • Τι δεν καταλαβαίνετε;
    Ο κ. Σαμαράς θέλοντας να επιτεθεί δήθεν στον κ. Παπανδρέου, ευτελίζει το ΚΙΝΑΛ και αναμειγνύοντας (η λογική σηκώνει τα χέρια αναζητώντας τη σύνδεση) τον κ. Τσίπρα δίνει διαπιστευτήρια στη Ν.Δ. για όπου προφανώς επιθυμεί να βάλει πλώρη!

  • Πού κολλάει ο τσίπρας σε αυτά που θές να γράψεις πες την αλήθεια πως θές να μπείς στην ΝΔ.Να καταλαβαίναμε και τι γράφεις ακριβώς καλά θα ήταν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.