Σεμινάριο (θεωρητικών και πρακτικών) για υποψήφιους δόκιμους αλλά και παλαιούς κριτές στις 20-21 Νοεμβρίου στο Βελβεντό

22 Οκτωβρίου 2021
06:57
Κανένα σχόλιο

O Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού με την Επιτροπή Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της Ο.Μ.Α.Ε., ανακοινώνουν την διοργάνωση σεμιναρίου (θεωρητικών και πρακτικών) για υποψήφιους Δόκιμους αλλά και παλιούς Κριτές στις 20-21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 στο ΒΕΛΒΕΝΤΟ. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, θα πρέπει να στείλουν στο email:[email protected]
τη σχετική Αίτηση Συμμετοχής η να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6983065462 (ΒΑΚΡΑΤΣΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ). Το κόστος συμμετοχής στο Σεμινάριο είναι 20€.

Tην αίτηση μπορείτε να την κατεβάσετε από το site του συλλόγου: www.smavelventou.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.