kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Η εκλογή Παπανδρέου στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα επαναφέρει στην τοπική πολιτική σκηνή, είτε για το Κοινοβούλιο είτε για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, την υποψηφιότητα τού Γ. Παπαϊορδανίδη

22 Οκτωβρίου 2021
11:26

 

Η εκλογή του Γ. Παπανδρέου στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα επαναφέρει στην τοπική πολιτική σκηνή, είτε για το Κοινοβούλιο είτε για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, την υποψηφιότητα τού Γ. Παπαϊορδανίδη. Ως γνωστόν, ο πρώην Πρωθυπουργός, ήταν εκείνος που πίστεψε πρώτος κι εμπιστεύτηκε, το 2010, τον Γ. Παπαϊορδανίδη, παρέχοντάς του την κομματική στήριξη του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Δεν αποκλείεται λοιπόν, καθώς οι σχέσεις τους διατηρούνται σε εξαιρετικό επίπεδο, να δούμε την επανεμφάνιση του 49χρονου Γεωπόνου και πάλι στα τοπικά πολιτικά δρώμενα, εφόσον ο Γ. Παπανδρέου αναδειχτεί και πάλι Πρόεδρος του κόμματος.

Η Χύτρα

20 σχόλια

  • Αντε φτου και απο την αρχή…Διαγράψτε μια δεκαετία απο τη ζωή σας..Σαν να μην έγινε τίποτα σε αυτό τον τόπο…

  • η επαναφορα του στα πολιτικα δρωμενα ειναι θετικη ανεξαρτητα απο την εκλογη παπανδρεου την οποιαν βλεπω πολυ πιθανη αλλα πρεπει να απαλλαγει πολιτικα απο ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ το λεω πολυ φιλικα κοντοχωριανος

  • Με παλιά αποτυχημένα υλικά όπως Γιωργάκης Λεφτά Υπάρχουν, Σημίτης, Σκανδαλίδης κλπ. δε χτίζεται το μελλόν… Μόνο με Ανδρουλάκη, Χριστίδη και όλη τη νέα γενιά στελεχών θα έχει κάτι να πει το ΠΑΣΟΚ.

  • Ας παρει πρωτα την αδεια απο τον ψευτοθοδωρα πρωτα …και απο τον συριζα και μετα τα λεμε…ααααα και να απαντησει αν εχουν μαζι με τον σημανδρακο ακτος τα γεωπονικα και τα φωτοβολταικα μαζι

  • Χαμένος από χέρι έτσι και αλλιώς . Και αυτός που κάνει το λάθος να κατεβαίνει με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και ο ανύπαρκτος Κασαπίδης. Κοινώς λαγοί και δυο. Ας περιμένουμε ακόμη για ονόματα . Είναι πολύ νωρίς . Αυτοί οι δυο πάντως δεν έχουν καμία τύχη ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Πολιτικά λείψανα. Νέα πρόσωπα θελουμε . ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας φέρανε στην τραγική κατάσταση που είμαστε.Ο Παπανδρέου μας έβαλε στα μνημόνια με μωβ γραβάτα από το Καστελλόριζο και ο Μητσοτάκης έκανε την απολιγνιτοποίηση πρόωρη , μάλιστα χωρίς κανένα εναλλακτικό σχεδιασμό για την περιοχή μας. Τι ζητάτε κύριοι από τις δυο παρατάξεις που βάλανε ταφόπλακα στη δυτική Μακεδονία; Φυσικά και το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα πρόσωπο που να πείθει για την εν λόγω θέση. Σε αναμονή ονόματος όπου θα ενώνει και δεν θα χωρίζει την κοινωνία μας. ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ …

  • Χθες έκανα ένα ζάπινγκ και έπεσε στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Ήταν σε ένα παράθυρο ο Γιάννης Πρετεντέρης και έκανε ανάλυση για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Επιστροφή στην κανονικότητα. Μνήμη χρυσόψαρου. Μια αηδία γενικότερη.

  • Η περιοχή μας έχει αποτύχει από τη στιγμή που περιμένουμε-θελουμε-πιστευουμε ότι κάποια στιγμή ο Γιάννης και ο Βαγγέλης θα αναλάβουν δημόσια αξιώματα.

    Σκεφτείτε το πιο απλό, δήμαρχος ο Βαγγελακης και Περιφερειάρχης ο Γιαννάκης.

  • Όχι δεν θα δείτε την επανεμφάνιση του 49χρονου Γεωπόνου υπό τον ΓΑΠαπανδρέου

    Ο Γ. Παπαϊορδανίδης γνωρίζει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου,
    -το 2010, στο συνέδριο του Economist, δήλωσε: “Θέλουμε παγκόσμια διακυβέρνηση”
    -κατέθεσε στεφάνι στον Κεμάλ !!
    -μετέτρεψε σε δεσμωτήριο του ΔΝΤ τη χώρα μας
    – τάχθηκε υπέρ της πλήρους αποποινικοποίησης της κάνναβης
    – ήταν υπουργό εξωτερικών τὸ 1999 όταν στο Ελσίνκι η ελληνικὴ κυβέρνηση υπέγραψε το γκρίζο στο Αιγαίο.

    Δεν είναι σέφτελος

    • Αν ήταν άξιος τότε δεν θα έκανε πίσω. Απλά ο άνθρωπος δεν μπορεί. Αφήστε τα λείψανα εκεί που ανοίκουν και μην τους κάνετε τη χάρη να συζητάτε το όνομα τους. Στην καλύτερη η περιφέρεια να περάσει στον Κουκουλοπουλο και ο δήμος πολύ πιθανόν στον Κουζιακη. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.