Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα»: “Λειτουργία της Μουσικής Μπάντας”

22 Οκτωβρίου 2021
16:41
Κανένα σχόλιο

 

Τα μαθήματα της Μουσικής Μπάντας έχουν αρχίσει και συνεχίζονται κανονικά. Δάσκαλος ο Καθηγητής Μουσικής ο κ. Αργύρης Σαλαγκιώτης και παντοτινός βοηθός ο κ. Νίκος Μαραμής.. Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι κάθε Πέμπτη 6.00μ.μ.-8.00΄μ.μ και Σάββατο 3.00΄μ.μ. -5.00΄μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων.

Έπειτα από τον ενάμισο χρόνο διακοπής των μαθημάτων λόγω της επιδημίας κάνουμε ένα καινούργιο, δυναμικό ξεκίνημα προσπαθώντας να αναβαθμίσουμε τη μπάντα μας, με στόχο όχι μόνο να συμμετέχει στις παρελάσεις και σε λιτανείες αλλά να μπορεί να διοργανώνει και να συμμετέχει και σε συναυλίες.

Γι’ αυτό παρακαλούμε και προσκαλούμε όσα παιδιά μπορούν, να συμμετέχουν στα μαθήματα, τα οποία προσφέρονται δωρεάν. Παρακαλούμε ιδιαίτερα τους Γονείς και τους Εκπαιδευτικούς να προτρέπουν τα παιδιά και για τη δική τους ωφέλεια –οι περισσότεροι σήμερα που ασχολούνται με τη μουσική στην περιοχή μας, από τη μπάντα του ΜΟΣ ξεκίνησαν – αλλά και για να προσφέρουν στον τόπο τους.

Το Δ.Σ του Μ.Ο.Σ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.