Aιανή: Μνημόσυνο στον Κ. Μόσχο την Τρίτη 26η Οκτωβρίου

22 Οκτωβρίου 2021
18:35
Κανένα σχόλιο

 

Φίλοι και συγχωριανοί του μακαριστού Μόσχου Κων/νου, του Αθανασίου και της Βασιλικής αισθάνθηκαν την ανάγκη, μια και φέτος κλείνει 40 χρόνια από τον θάνατό του, να πραγματοποιήσουν ένα μνημόσυνο στη μνήμη του, ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης, για την προσφορά των υπηρεσιών που προσέφερε, τόσο στην Αιανή όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Τσαρτσαμπά ως βοσκός μεγάλων και μικρών ζώων.

Το μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αιανής την Τρίτη 26η Οκτωβρίου 2021, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, χρόνος που μισθώνονταν οι βοσκοί για ένα εξάμηνο, το οποίο έληγε την επόμενη χρονιά του Αγ. Γεωργίου.

Η δεξίωση θα γίνει στην αίθουσα δεξιώσεων του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αιανής, (στο ισόγειο)

Παρακαλούμε η συμμετοχή σας να είναι με υγειονομικούς κανόνες (εμβόλιο και μάσκα)

Αιανή 20-10-2021

οι ΦΙΛΟΙ του

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.