Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στην Κοζάνη: Προετοιμάζεστε για Πανελλήνιες; Σεμινάριο με τον Δρ Ταουσάνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/10/2021, στις 11:00 π.μ. διαδικτυακά.

23 Οκτωβρίου 2021
13:27
Κανένα σχόλιο

 

Τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές αλλαγές της φετινής χρονιάς και το νέο τοπίο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε ένα εξειδικευμένο διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με κεντρικό ομιλητή τον Δρ Ταουσάνη Χρήστο, σύμβουλο σταδιοδρομίας, συγγραφέα και ιδρυτή της εταιρείας EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας.

Ο Δρ Ταουσάνης είναι από τους πλέον έμπειρους & καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου και στο σεμινάριο αυτό θα αναλύσει όλες τις αλλαγές, τις σημαντικές πληροφορίες για τα τμήματα και τις Πανελλήνιες του 2022 και τα επαγγέλματα του μέλλοντος, αλλά και θα παρουσιάσει πρακτικά παραδείγματα και έξυπνες συμβουλές για τους μαθητές όλων των τάξεων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν μοναδικά στοιχεία αναφορικά με τις προοπτικές των επαγγελμάτων στηριζόμενα στις μελέτες που υλοποιεί η επιστημονική του ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Στο τέλος θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε και ερωτήσεις στον Δρ Ταουσάνη, τις οποίες θα απαντήσει αναλυτικά.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/10/2021, στις 11:00 π.μ. διαδικτυακά.

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο θα πρέπει να πατήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο και να κάνετε την εγγραφή σας.

https://employedu.clickmeeting.com/634571569/register

Αμέσως μετά την εγγραφή σας , θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης , όπου την ημέρα κα ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στο link- ηλεκτρονικό σύνδεσμο με την ένδειξη WATCH NOW που θα βρείτε σε αυτό το MAIL.

Δε χρειάζεται να έχετε οτιδήποτε άλλο, πέραν από σύνδεση στο Internet!

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του φροντιστηρίου στο τηλ. 24610 35518 .

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.