X. Eλευθερίου: “Ας μας πούνε τα ίδια “ΠαΠαγαλάκια” πόσα χρήματα δινόταν στο παρελθόν σε συγκεκριμένους “κολλητούς” δικηγόρους για διάφορες γνωματεύσεις κυρίως για συμβιβασμούς”

23 Οκτωβρίου 2021
14:24
Όταν αναλαμβάνεις έναν Δήμο “ΧΑΟΣ” προσπαθείς να μειώσεις τους βαθμούς ελευθερίας του χαοτικού συστήματος. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος Δήμος στην Ελλάδα χωρίς μόνιμο νομικό. Η νομικός και ειδική συνεργάτης του Δημάρχου η κ. Γεωργιάδου Μαρία κατάφερε σε δύο μόλις χρόνια όχι μόνο να κλείσει υποθέσεις του παρελθόντος και ο Δήμος να μπει στα ληξιπρόθεσμα και να ξεχρεώσει δικαστικά χρέη πάνω απο 350.000 ευρώ αλλά επιτέλους ο δήμος να αρχίζει να κερδίζει δίκες. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους τους δημότες μας αξίζει η κ. Γεωργιάδου.
82 υποθέσεις επιτέλους έχουν μπει στην σειρά και έχουν ανατεθεί σε ΟΛΟΥΣ τους δικηγόρους της περιοχής μας που θέλουν να συνεργαστούν με το Δήμο μας.
Τα “ΠαΠαγαλάκια” στα ανώνυμα blogs φυσικά μιλάνε για απευθείας αναθέσεις σε νομικούς.
Ας μας πούνε τα ίδια “ΠαΠαγαλάκια” πόσα χρήματα δινόταν στο παρελθόν σε συγκεκριμένους “κολλητούς” δικηγόρους για διάφορες γνωματεύσεις κυρίως για συμβιβασμούς.
Γίνεται ναι γίνεται ο Δήμος μας να θωρακιστεί νομικά μιας και “τρέχει” προκήρυξη για μόνιμη θέση νομικού στο Δήμο μας μετά άπειρα χρόνια.

5 σχόλια

  • Και επί της ουσιαστικά σε αναθέσεις κανείς και εσύ! Οπότε;
    Αλήθεια για ποια περίοδο μιλάς και από ποιον παρελαβες χαος;

  • Ας εξηγήσει κάποιος/α στον Δήμαρχο ότι οι καλές σχέσεις είτε κοινωνικές είτε επαγγελματικές είναι του καφενείου όταν δεν τηρούνται συγκεκριμένες διαδικασίες. Εφόσον οι αναθέσεις που έκανε στην εν λόγω δικηγόρο διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον όλα οκ (με επιφυλάξεις). Οι προηγούμενοι δεν διασφάλιζαν το δημόσιο συμφέρον; εάν όχι στον εισαγγελέα και όχι με ανακοινώσεις αυτού του τύπου..

  • Μια μόνο ερώτηση (που προφανώς και είναι ρητορική). Πώς γίνεται ΟΛΟΙ οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι να παραλαμβάνετε χαος αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ να μην φροντίζει να τιμωρηθούν αυτοί που δημιούργησαν το χάος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.