Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά

25 Οκτωβρίου 2021
18:19

 

Λένε πως τα ονόματα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αποκαλύπτουν στοιχεία της προσωπικότητας των ανθρώπων.

Φωτεινή Γεννηματά την ελέγανε και Φωτεινή ήταν.

Υπό το ¨βάρος¨ του ονόματος του πατέρα της, που διέγραψε τη δική του πορεία, η Φώφη Γεννηματά από την ηλικία των 18 ετών, ως φοιτήτρια ξεκίνησε δυναμικά την πολιτική της δράση.

Αγωνίστρια σε όλα και πέρα από πολιτικές ή προσωπικές θέσεις είχε καταφέρει αυτό που πολύ λίγοι καταφέρνουν: να είναι συμπαθής σε όλους.

Φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου και πολιτικού, φωτεινό παράδειγμα σύγχρονης γυναίκας και μάνας.

Θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες της

Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο.

Γραφείο Τύπου

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.