Δήλωση του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στο «Open Λίμνης Πολυφύτου»: “Η ερασιτεχνική & αθλητική αλιεία πηγή πλούτου για τον τόπο μας”

26 Οκτωβρίου 2021
05:48
Κανένα σχόλιο

? Ήταν ιδιαίτερη η χαρά μου από τη συμμετοχή μου στο φεστιβάλ αθλητικής αλιείας “Οpen Λίμνης Πολυφύτου”, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας, όχι μόνο γιατί αγαπώ το ψάρεμα, αλλά κυρίως γιατί έχω γίνει αποδέκτης του οράματος των ανθρώπων του συλλόγου για την ολοκληρωμένη διαχείριση των λιμνών του τόπου μας.

➡️ Πράγματι, οι λίμνες μας, και ιδίως αυτή του Πολυφύτου, αποτελούν έναν πόρο με πολλαπλές αναπτυξιακές προοπτικές, επιπλέον της επαγγελματικής αλιείας με την οποία ασχολούνται αρκετοί συμπολίτες μας.

➡️ Βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη θεσμικές παρεμβάσεις που θα επιτρέψουν την αξιοποίηση των παραλίμνιων εδαφών και προγράμματα για την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων σε σχέση με τη λίμνη, ώστε εκτός από τα ποιοτικά αλιεύματά της να απολαύσουμε όλα τα κάλλη της.

✅ Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους συμμετέχοντες και στις αποστολές που μας επισκέφθηκαν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.