Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας: Κάλεσμα σε επιχειρηματίες για να διαφημιστούν στον χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας

26 Οκτωβρίου 2021
12:02

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας ανακοινώνει ότι προτίθεται να δεχτεί αιτήσεις από επιχειρηματίες ώστε να διαφημιστούν στον χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας.

Οι διαστάσεις των διαφημίσεων και τα σημεία είναι τα εξής:

  • Δεξιά και αριστερά 16 σημεία πάνω από τις κερκίδες με διαστάσεις 3μ επί 1,5μ.

  • Στο κέντρο της πισίνας 8 σημεία με διαστάσεις 3μ επί 2μ.

Για περαιτέρω πληροφορίες καθώς και για το κόστος παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στη γραμματεία της ΚΕΔΕ τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2463081232.

Ένα σχόλιο

  • Εκεί στην κοινωφελή επιχείρηση, πρέπει να πάρετε χαμπάρι ότι το κολυμβητήριο είναι στολίδι για την Πτολεμαΐδα.

    Είχατε ενάμιση χρόνο (λόγω COVID) να διορθώσετε τα κακώς κείμενα πχ ντουζιέρες, αποδυτήρια κτλ. Αντ’ αυτού, το αφήσατε στην τύχη του και τώρα στάζει από παντού.

    Τέτοιες υποδομές χρειάζονται φροντίδα από ικανούς ανθρώπους, αλλιώς ρημάζουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.