kozan.gr: Δύο σημαντικοί γιατροί του νοσοκομείου Κοζάνης …δεν ανήκουν πλέον στο ιατρικό δυναμικό του

27 Οκτωβρίου 2021
10:20

 

Ένα πρόσωπο ιδιαιτέρως αγαπητό στην κοινωνία της Κοζάνης, ο  Καρδιολόγος, Ευστάθιος Κουλούρης,  χρόνια εργαζόμενος στην Καρδιολογική Κλινική και το τελευταίο έτος στη ΜΕΘ του Μαμάτσειου,  το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν υπηρετεί πλέον στο νοσοκομείο (κατόπιν παραιτήσεώς του) και θα επιδιώξει να συνεχίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία, ως καρδιολόγος, στο νοσοκομείο Φλώρινας ή ως ελεύθερος επαγγελματίας (ιδιώτης γιατρός). Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε κι ο συνάδελφος του, επίσης πολύ συμπαθής, καρδιολόγος, Αριστείδης Ζαφείρης, ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει σε κάποιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς μετά τον αναισθησιολόγο Χρόνη Ιερόπουλο, ο οποίος διορίστηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, το νοσοκομείο Κοζάνης χάνει δυο, ακόμη, πολύ σημαντικούς γιατρούς.

kozan.gr

19 σχόλια

  • Κάποιοι ισχυρίζονταν “ουδείς αναντικατάστατος”, όμως η εξέλιξη της πραγματικότητας αποδεικνύει καθημερινά το αντίθετο!

  • Ναι αλλά εδώ αντί να ασχολούμαστε με τους γιατρούς τσακωνόμαστε για το που θα γίνει νέο νοσοκομείο λες και τα ντουβάρια θα μας σώσουν

    • Εμείς θα ασχολούμαστε με τους γιατρούς; ο λαός; τι λέτε; υπάρχουν υπεύθυνοι κ αρμόδιοι. Το ότι δεν ανταποκρίνονται στο έργο τους σημαίνει ότι πρέπει να κληθούν σε απολογία.

  • Να βγουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της παραίτησης ..
    Το νοσοκομείο της Κοζάνης δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει καλούς γιατρούς κύριε Γκανατσιο

  • Στους γιατρούς εύχομαι ο, τι καλύτερο… Θλιβομαι όμως και φοβάμαι για το μέλλον μας σε ένα νοσοκομείο χωρίς γιατρούς…

  • Κρίνω ότι η απαξίωση και ο παραγκωνισμός – πόλεμος από τους παλαιούς “μέτριους” και σε αυτή την περίπτωση των δύο καταξιωμένων και αγαπητών ιατρών δυστυχώς νίκησε και τελματωσαμε στην μετριότητα.
    Καλή σταδιοδρομία στα παιδιά, εμείς είμαστε πάλι οι χαμένοι λόγο σάπιου συστήματος!!!

  • Ο κύριος Κουλουρης είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας και ένας υπέροχος άνθρωπος. Δυστυχώς και Ευτυχώς τον γνώρισα κάτω από περίεργες συνθήκες πριν 2 χρόνια.
    Η απουσία του από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης είναι ένα πλήγμα στην περιοχη μας.

  • Εδώ ορθοπεδική άν πληροφορήθηκα σωστά δεν υπάρχει ούτε ένας τώρα η καρδιολογική… τί συμβαίνει βρε παιδιά?… Μήπως όντως θέλουν να κάνουν το νοσοκομείο κέντρο υγείας?

  • “Σοφοί τη Γη ρωτήσανε τι έχει και δακρυζει, κλαίω γιατί στην πλάτη μου κορόιδα περπατανε” Κορόιδα ψηφίστε ξανά τον ίδιο Δήμαρχο(30 συναπτά) τον ίδιο περιφερειαρχη(20 συναπτά) τον βολευτη εκ Εορδαίας (25 συναπτα και εσχάτως υπουργό).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.