Περιοδείες και συναντήσεις του βουλευτή του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη στην Π.Ε. Κοζάνης

27 Οκτωβρίου 2021
10:36

Στα πλαίσια του πολιτικού ανοίγματος της Κομματικής  Οργάνωσης  Δυτικής Μακεδονίας  με το κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ, οργανώνονται  περιοδείες και συναντήσεις με το βουλευτή του κόμματος Λεωνίδα Στολτίδη με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 29/10/21

  • στις 8 πμ περιοδεία στο ορυχείο Κύριου  Πεδίου
  • στις 10 πμ περιοδεία στο « Μποδοσάκειο» ΓΝ Πτολεμαΐδας
  • στις 4.30 μμ συνάντηση με τον Πρόεδρο και  το  Κοινοτικό Συμβούλιο Αιανής καθώς επίσης και με εκπροσώπους άλλων φορέων
  • στις 7μμ με το πρόεδρο Σκήτης και τον Γεωργοκτηνοτροφικό Σύλλογο «ΒΟΥΡΙΝΟΣ»

27/10/2021

Από το Γραφείο Τύπου της

 ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

Ένα σχόλιο

  • Τσάμπα βενζίνες, ξενοδοχεία και φαγητό μας χρέωσε ο σύντροφος. Βόλτες χωρίς πραγματική αξία,πέρα από τις φωτογραφίες και τον ντόρο ότι κάτι κάνουμε και εμείς, μία και κανείς δεν τους δίνει έστω και την ελάχιστη σημασία. Αδειάζουν και τα καπη από τους παλιούς πιστούς οπότε σε λίγα χρόνια ούτε ταξί δεν θα γεμίζουν οι σύντροφοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.