Υπογραφή Εντάξεων, σαράντα επτά 47 επενδυτικών σχεδίων στο καθεστώς της «Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» και εννέα 9 επενδυτικών σχεδίων στο καθεστώς της «Γενικής Επιχειρηματικότητας» του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/16, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Κασαπίδη

29 Οκτωβρίου 2021
11:40

Τον οριστικό πίνακα με τις εντάξεις σαράντα επτά (47) επενδυτικών σχεδίων στο καθεστώς της «Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» και εννέα (9), επενδυτικών σχεδίων στο καθεστώς της «Γενικής Επιχειρηματικότητας» του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/16, υπέγραψε την Πέμπτη 21/10/2021, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης.

Το συνολικό ποσό της επιχορήγησης για τα σαράντα επτά (47) επενδυτικά σχέδια, στο καθεστώς της «Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων», ανέρχεται στο ύψος των οκτώ εκατομμυρίων επτά χιλιάδων ενός ευρώ και δεκαεννέα λεπτών (8.007.001,19 €) .

Το συνολικό ποσό της επιχορήγησης για τα εννέα (9) επενδυτικά σχέδια, στο καθεστώς της «Γενικής Επιχειρηματικότητας», ανέρχεται στο ύψος του ενός εκατομμυρίου εννιακοσίων σαράντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων σαράντα δύο ευρώ (1.942.542,00 €) και το συνολικό ποσό της φορολογικής απαλλαγής σε ένα εκατομμύριο τριακόσιες ογδόντα τρεις χιλιάδες και έντεκα ευρώ και εβδομήντα εννέα λεπτά (1.383.011,79 €).

Η Περιφερειακή Αρχή, καταβάλει και θα συνεχίζει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικής θέσης των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο σχετικό πρόγραμμα και διεκδικώντας όσο το δυνατόν περισσότερους πόρους.

3 σχόλια

  • Ακόμα περιμένουμε τα 1800 ευρώ από το περιβόητο πρόγραμμα που έδωααν τα 40χίλιαρα και σε μη πληττόμενους, ενώ το 80% των πληττόμενων πολύ μικρών επιχειρήσεων έμειναν εκτός προγράμματος. Από τον Ιανουάριο φτάσαμε Νοέμβριο και ενώ έχουν ανακοινωθεί οι δικαιούχοι, ο Περιφερειάρχης δε μας έχει ενημερώσει καν για το αν και πότε θα εκταμιευθούν τα “χαρτζηλίκια” των 1800 ευρώ. Δυστυχώς μας κάνει να αισθανόμαστε “φτωχοί” συγγενείς” την ώρα που η ανεργία καλπάζει και η φορολόγηση είναι στα ύψη, χωρίς την παραμικρή ελάφρυνση για την πληττόμενη από το κλείσιμο των λιγνιτορυχείων Δυτική Μακεδονία. Την ίδια στιγμή, “κάποιοι” πήραν 40χίλιαρα χωρίς να είναι πληττόμενοι!!!

    • Τα προγράμματα για την επιχειρηματικότητα που βγήκαν σε δύο χρόνια από τον Κασαπιδη δεν βγήκαν όλα τα χρόνια της αυτοδιοίκησης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.