‘Εκκληση για βοήθεια, μέσω του kozan.gr, από τον Χρήστο, φοιτητή στην Κοζάνη

29 Οκτωβρίου 2021
18:33

Καλησπέρα σας.

Ονομάζομαι Χρηστος και ειμαι φοιτητής στην Κοζάνη. Την Τρίτη το βράδυ, στον οδό Εστίας, βρήκα μία σακούλα δεμένη με 7 κουτάβια, έτοιμα να πεθάνουν. Τα πήρα σπίτι μου και τα έβαλα σε κούτα. Προσπάθησα να τους δώσω γάλα. Επικοινώνησα με τον Δήμο, με πυροσβεστική και Αστυνομία και δεν με εχει βοηθήσει κανείς. Τα εχω τρεις μέρες σπίτι μου, και ακόμα περιμένω να με βοηθήσει κάποιος. Πρέπει να υιοθετηθούν σε σπίτια και όχι να μείνουν στον δρόμο να πεθάνουν. Είναι λιγότερο από μήνα, ημερών. Ποιος ειναι υπεύθυνος να βοηθήσει; Δεν ξέρω τι να κάνω; Που είναι η ελληνική πολιτεία; Ο δήμος; Οι αρχές; Ποιος άξεστος μπορεί να κλείσει 7 κουταβια ημερών, σε σακούλα για να σκάσουν; ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!
6909601819, 6986130953

22 σχόλια

  • Πήγαινε στο δήμο Κοζάνης και απαίτησε να τα αναλάβουν και να τα περιθάλψουν. Αλλιώς επικοινώνησε με την αστυνομία ή τον εισαγγελέα. Είναι υποχρεωμένος ο Δήμος να επιληφθεί του θέματος!!!

  • Αγαπητέ φοιτητή μόλις καταλάβεις τι εστί Δήμος Κοζάνης θα πάθεις την πλάκα σου 30 χρόνια τα ίδια και τα ίδια χάλια με τον ίδιο ανίκανο δήμαρχο.

  • Ο χειρότερος δήμος σε όλη την Ελλάδα και ένας δήμαρχος που είναι πιο γλάστρα από τα λουλούδια της πλατείας

  • Τόν εισαγγελέα νά πάρεις, καί γω αυτό θά κάνω την Δευτέρα, θά πάρω πρώτα στο γραφείο που είναι για κακοποιημένα και αδέσποτα (τηλέφωνο 2461039358) και αν πάλι δεν ενδιαφερθούν θά πάρω τόν εισαγγελέα….

  • Εάν δεν ανταποκρίθηκε ο Δήμος στην τηλεφωνική σας επικοινωνία, τότε θα πρέπει να καταθέσετε γραπτό αίτημα στο τμήμα Προστασίας αδέσποτων ζώων, της Δ/νσης Περιβάλλοντος, με κοινοποίηση στο Γραφείο Δημάρχου και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ώστε να μεριμνήσουν σχετικά. Ο Δήμος είναι ο κατεξοχήν αρμόδιος για την περισυλλογή των αδέσποτων, βάσει της παρ. 1, του Άρθρου 10 του Ν. 4830 (ΦΕΚ Α’ 169/18-09-2021). Το αίτημά σας μπορείτε να το στείλετε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] και στο [email protected] (τηλέφωνα: 2461350408, ή στη γραμμή του Δημότη: 2461034

  • ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ..
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ.

  • Σίγουρα θα υπάρχει ένας κτηνίατρος από τον δήμο ώστε να μπορέσει να βοηθήσει. Αλλιώς προσπάθησε μόνος σου με γαλατάκι και όλα τα απαραίτητα που θα σου επιδείξει κάποιος ειδικός. Μπράβο σου που ενδιαφέρθηκες. Αν μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε παραπάνω μην διστάσεις. Καλή δύναμη!

  • Μου κάνει εντύπωση όλοι κατευθείαν ευθύνες κ κατηγορίες στον δήμο κ δήμαρχο …εννοείται πρέπει κάτι να κάνει σαν δήμος όμως μήν ξεχνάμε ότι κάποιος συνπολίτης έβαλε τα κουτάβια στην σακούλα αυτό το γεγονός δεν σάς προβληματίζει

    • Κάποιος συνπολιτης τα άφησε προφανώς και είναι ο πρώτος που φέρει την ευθύνη αλλά και ο δήμος παίρνει κονδύλια από την ευρωπαϊκή ένωση για τ αδέσποτα απλά δε ξέρω σε αν μπαίνουν στην αριστερή τη δεξιά τσέπη του αντί να κάνει κάτι γι αυτά

  • Μήπως θα έβρισκες ανταπόκριση σε κάποια φιλοζωική…
    Νομίζω υπάρχει αυτό το σωματείο στην Κοζάνη.

    https://aggizwofilozwiko.blogspot.com/search/label/gr?m=1

    Ελπίζω να βρεις ανθρώπους να σε βοηθήσουν. Είναι κρίμα για τα σκυλάκια κι επίσης μεγάλη ευθύνη για σένα.

  • Το πρωί της Δευτέρας παίρνεις την κούτα με τα επτά κουτάβια και πας και την αφήνεις έξω από την πόρτα του δημάρχου, η μόνη λύση!!!!!

    • Ότι κυκλοφορεί από κουτάβι πρέπει να πηγαίνει απ’ευθείας στο σπίτι του Δημάρχου, μπας και ξυπνήσει, που δεν νομίζω,από τα γρυλισματα.

  • Ολα γίνονται απο τους νεαρούς φιλόζωους. Βάζουν τα σκυλιά τους να ζευγαρώνουν και αφήνουν μετά τα κουτάβια σε κάποια γειτονιά μήπως ευαισθητοποιηθούν κάποιοι και τα πάρουν στα σπίτια τους γεμίζοντας την πόλη με σκυλιά.Αυτός είναι ο σκοπός τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.