kozan.gr: Ο Βασίλης Παπαποστόλου, Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, μιλά για τις σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων, μετά τις καταγγελίες που είχαν προηγηθεί, τις δράσεις που ετοιμάζουν αλλά και για το πως κρίνει την τριμερή συνεργασία στο Δήμο Κοζάνης

29 Οκτωβρίου 2021
19:06

Ο Βασίλης Παπαποστόλου, Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, μιλά για τις σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων, μετά τις καταγγελίες που είχαν προηγηθεί, τις δράσεις που ετοιμάζουν αλλά και για το πως κρίνει την τριμερή συνεργασία στο Δήμο Κοζάνης . Δείτε τι είπε στο Westchannel

20 σχόλια

  • στριβειν δια του αρραβωνος στο δημο που υπυρετει δεν μπορει στην περιφερεια μπορει ειναι εξυπνος ο προεδρος

  • Μπας και βρέθηκ κάποιος σοβαρός να κάνει κάτι διαφορετικό; Κάπως έτσι μου φαίνεται βλέποντας τον κύριο Παπαποστόλου σήμερα. Βέβαια ας κρατάμε μικρό καλάθι αλλά φαίνεται πολύ νορμάλ και έξυπνο άτομο.

  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.

  • Μιλώντας με δυο υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης για την κατασταση που επικρατεί εκεί σε σχέση με το παρελθόν απλά μου είπαν πως η διαφορά ειναι όπως η μέρα με τη νύχτα. Κι απ΄ότι κατάλαβα ο πρόεδρος πρώτα μιλάει με όλους, ακούει τη γνώμη τους κι ύστερα ενεργεί. Τεράστιο προτέρημα αυτό. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Η Βιβλιοθήκη μόνο να κερδίσει έχει.

  • Για να ξέρουμε τι λέμε. Ο τοποθετημένος πρόεδρος εκτέθηκε δις και απέτυχε να εκλεγει. Και ενώ είναι δηλωμένος οπαδος του νεοφιλελευθερισμου (στεφανος Μάνος) διορίστηκε με χαρά σε αμοιβομενη θέση προέδρου δημόσιου φορέα
    Αυτά είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ και όχι δυσφήμιση / διαφήμιση
    Απλά γεγονότα
    Οπότε παρακαλώ να δημοσιευτεί αυτουσιο

    • Αυτή είναι η διαφορά αγαπητέ. Εσύ κρίνεις πολιτικά και ψηφοφορίες από τα σόγια. Δε σκέφτεσαι πως ο Παπαποστόλου έχοντας τόση επαγγελματική εμπειρία είναι πολυτέλεια για τη Βιβλιοθήκη. Και βεβαίως από ένα συνταξιούχο δημόσιο υπάλληλο νομίζω πως είναι πολύ καλύτερος. Απλά σκέψου χωρίς παρωπίδες. Μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Αφήστε τον να δουλέψεις.

  • Ο πρόεδρος αποδεικνύει στη Βιβλιοθήκη αυτό που αποδεικνύει στη δουλειά του τόσα χρόνια. Δημιουργεί και βοηθάει καταστάσεις χωρίς να κάνει εχθρούς. Εξαιρετικός ο Βασίλης.

  • Ο πρόεδρος είναι εξαιρετικός. Το πρόβλημα είναι οι εργάτες που έχουν μπλεχτεί στη βιβλιοθήκη γιατί το image τους δεν τους επιτρέπει να πιάσουν το γκασμα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.