Έναρξη μαθημάτων παραδοσιακών χορών από τον Χορευτικό Όμιλο Κοζάνης

29 Οκτωβρίου 2021
21:13

Αγαπητά μέλη & φίλοι του Χορευτικού Ομίλου Κοζάνης,

Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε την επανέναρξη των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας. Σύμφωνα με την αριθ.1343/26-10-2021 απόφαση της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης, παραχωρήθηκε στο Σύλλογό μας, μετά από σχετικό αίτημα, το γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Κοζάνης για τη διδασκαλία παραδοσιακών χορών, με ισχύ μέχρι και την 30/6/2022.

Επιστρέφουμε λοιπόν τηρώντας όλα τα μέτρα και τις προφυλάξεις που διαφυλάττουν και προστατεύουν την υγεία μας, σύμφωνα πάντα με το νομοθετικό πλαίσιο και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Μέτρα που θα πρέπει όλοι μας να σεβόμαστε και να τηρούμε, για το καλό της δημόσιας υγείας και την πρόληψη της διασποράς της πανδημίας του covid-19.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 1/11/2021 και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00, στο χώρο του γυμναστηρίου του 2ου Λυκείου Κοζάνης (είσοδος από την νότια πλευρά, επί της οδού Γιάννη Ψυχάρη). Ως ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων ορίζεται η Δευτέρα 8/11/2021. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα οδηγίες της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.58531/2021 (ΦΕΚ 4441/Β/25-9-2021).

Απαραίτητες Οδηγίες

  • Οι ενήλικες από 18 ετών και άνω, θα προσέρχονται στο χώρο:

    • Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίων 6 μηνών

    • Με βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος PCR τελευταίων 72 ωρών πριν την διεξαγωγή του μαθήματος

    • Με βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος  rapid test τελευταίων 48 ωρών πριν την διεξαγωγή του μαθήματος

  • Τα παιδιά και οι έφηβοι κάτω των 18 ετών, θα προσέρχονται στο χώρο με βεβαίωση self test, που υποχρεωτικά κάνουν για το σχολείο και τις υπόλοιπες δραστηριότητες τους.

  • Θα γίνεται υποχρεωτικά θερμομέτρηση και καταγραφή κατά την είσοδο στο χώρο.

  • Θα γίνεται χρήση αντισηπτικών για απολύμανση των χεριών πριν, κατά τη διάρκεια και με το πέρας της διδασκαλίας.

  • Τα μέλη θα πρέπει να χρησιμοποιούν προσωπικά είδη υγιεινής (μάσκα, μπουκάλι νερού, πετσέτα) προς αποφυγή της διασποράς του ιού με τη χρήση κοινόχρηστων αντικειμένων.

  • Η προετοιμασία των μελών (ένδυση – υπόδηση) θα γίνεται υποχρεωτικά από το σπίτι και όχι στο χώρο διδασκαλίας

  • Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αργύρης Παπαζήσης – Τηλ. επικ. 6944833142

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.