Ο Εθνικός Κοζάνης ήταν ο μεγάλος νικητής του χθεσινού ντέρμπι με τους Διόσκουρους στο ΔΑΚ Κοζάνης με σκορ 82-73

31 Οκτωβρίου 2021
12:16
Κανένα σχόλιο
Ο Εθνικός Κοζάνης ήταν ο μεγάλος νικητής του χθεσινού ντέρμπι με τους Διόσκουρους στο ΔΑΚ Κοζάνης. Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι καθώς οι εναλλαγές στο σκορ ήταν συνεχόμενες με τον Εθνικό να κάνει καλό ξεκίνημα και να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με 21-17. Η καλοδουλεμένη νεανική ομάδα των Διόσκουρων κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο δεύτερο δεκάλεπτο και να προηγηθεί με 37-41. Η ίδια εικόνα και στο τρίτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ που έκλεισε στο 53-59.
Όλα άλλαξαν στην τελευταία περίοδο όπου οι παίκτες του Γιάννη Μήτσιαλου με ηγέτη τον Παύλο Τοπάλι έκαναν ένα επί μέρους 29-14 και πήραν τη νίκη με το τελικό σκορ να κλείνει στο 82-73.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Κοζάνης μετά από πολύ καιρό.
Εθνικός – Διόσκουροι 82-73
Τα δεκάλεπτα: 21-17, 37-41, 53-59, 82-73
Εθνικός (Μήτσιαλος): Τσίμτσιος 3(1), Μπίγγας 9, Μπλιούμης 11, Τσουμάνας 2, Μακρίδης 3, Παπαντίνας, Πολυζόπουλος, Τοπάλλι 24(2), Κτενίδης 3, Δούμας 10(2), Γλυκόπουλος 17.
Διόσκουροι (Χωλόπουλος): Αγορίτσας 3, Κοβλακάς 8, Βατζήκας, Βελώνης, Καραλίβανος 22(3), Παπαγιάννης 1, Μανακίτσας 13(1), Σωτηρίου, Γιαννόπουλος, Βούρκας 4, Κωσταρελόπουλος 9(1), Γκλιάνας 13.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.