Π.Ε. Κοζάνης: 442 rapid test με 45 θετικά (10.18%) αφορούν σε 27 άνδρες και 18 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 34 έτη – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα μαζικών δειγματοληψιών από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ

2 Νοεμβρίου 2021
11:10

 

Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 168 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 67 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 27355 rapid test και ανευρέθηκαν 1151 θετικά (4.21%). Από τις 1151 περιπτώσεις, οι 567 αφορούν άνδρες και οι 584 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 34.66 έτη.

Σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης, για χθες Δευτέρα 1 Νοεμβρίου :

 ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΚΟΖΑΝΗ
442 rapid test με 45 θετικά (10.18%) αφορούν σε 27 άνδρες και 18 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 34 έτη

 ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΗΣ
146 rapid test με 5 θετικά (3.42%) αφορούν σε 3 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 43 έτη

 ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
145 rapid test με 10 θετικά (6.9%) αφορούν σε 7 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 33 έτη

 

Tα στοιχεία από το επίσημο site του ΕΟΔΥ (κλικ εδώ)

8 σχόλια

  • ΔΕΝ παλεύεται η ηλιθιότητα …

    Έστω στα ξαφνικά, αποφασίζονται τα παρακάτω μέτρα.

    — Δεκαπλασιάζονται τα νοσοκομεία.

    — Δεκαπλασιάζονται γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.

    — Δίνονται γενναίες επιχορηγήσεις στην Υγεία.

    (Πουθενά δυστυχώς δεν γίνεται αυτό σε ολόκληρο τον κόσμο, πλην της Κίνας, αλλά λέμε τώρα).

    Στην … Ελλάδα, ας πούμε, γίνονται τα παραπάνω.

    Πιστεύει κανείς ότι θα μειωθούν οι … ψεκασμένοι;;;
    Πιστεύει κανείς ότι θα μειωθούν τα κρούσματα;;;
    Πιστεύει κανείς ότι θα καταλάβει ο κόσμος να παίρνει μέτρα, όπως π.χ. η μάσκα;

  • «Έπεσε» το φράγμα των 5 εκατομμυρίων

    Μόλις πριν λίγο, ξεπεράστηκε και το ψυχολογικό φράγμα των πέντε εκατομμυρίων, σε όλον τον κόσμο, ανθρώπων οι οποίοι πλέον δεν βρίσκονται μαζί μας!

    Συγκεκριμένα, σήμερα 29/10/2021 οι αποβιώσαντες φτάσαν τον αριθμό των 5.002.541 (τα κρούσματα διεθνώς είναι 246.656.294), εξ αιτίας λοιμώξεων, ή άλλων προβλημάτων, από τον κορονοϊό COVID-19!

    Υ.γ.: Ευτυχώς που υπάρχουν τα εμβόλια, γιατί φάρμακα δεν βρέθηκαν ακόμα, αλλιώς ο παραπάνω αριθμός ίσως τρόμαζε τελικά, κάποιοι μιλάνε για … δεκαπλάσιο αριθμό από τον παραπάνω!

  • να μου απαντηση καποιος πως περνονται οι εδρες στα πανεπιστημια ιατρικης
    καποιος αλλος να μου απαντηση για τα σεμιναρια- εκδρομες ολα πληρωμενα των γιατρων απο φαρμακευτικες
    και καποιος αλλος ποση ειναι η θνησιμοτητα της εποχιακη γριπης και ποση της covid
    και ακομας ενας μετα λεφτα της λιστας πετσα ποσες ΜΕΘ καναμε

    • Να αφήσεις τις εξυπνάδες και να πας να εμβολιαστείς , αυτό είναι το μόνο όπλο που έχουμε .Όσο για τις ΜΕΘ , δεν μιλάμε για απλά κρεβάτια με μηχανήματα αλλά για ένα σύνολο εργαζόμενων , πι συγκεκριμένα τέσσερις εργαζόμενοι προς 1 κρεβάτι , αν το θεωρεις εσυ ότι αυτό είναι πιο εύκολη λύση από το εμβόλιο μάλλον είσαι εγκλωβισμένος στις ιδιοληψιες σου και τις φοβίες σου.

      • ακους τι λες πανεξυπνε εχουμε πολεμο μας λενε με εναν ιο οχι με τους τουρκους αρα ενισχυεις την υγεια δε διωχνεις γιατρους και νοσηλευτες και δινεις δις σε οπλα η σωστη περιλθαψη σωζει ζωες το ειπαν και οι ιδιοι αλλα δεν το ακουσες μαλλον στο καναλι σου στο σκαι και μην ξεχνας πληρως εμβολιασμενος πεθανε στην περιοχη μας

        • Ένας εμβολιασμενος πέθανε ψεκασμένε, οι υπόλοιποι που πέθαναν στην περιοχή μας ήταν ανεμβολιαστοι . Εντάξει Τζιρυζαιε????

          • τι εγινε νδουλε οταν δε μας βολευει ψεκασμενος και τσυριζαιος κοιτα εμβολιασμενε οταν αρρωστησεις και δε χωρας στην κοζανη να σε τρεχουν στην πατρα και για τον εναν που πεθανε και κανεις δεν ειπε τιποτα θα μιλας με σεβασμο οπως και για αυτους που πεθαναν με μια δοση κομμαστοσκυλο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.