kozan.gr: Βλάστη Εορδαίας: Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα την κατάρτιση του προσωπικού της Δασικής Υπηρεσίας και των Ομάδων Άμεσης Επέμβασης στη διαχείριση πληθυσμών αρκούδας πραγματοποίησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

2 Νοεμβρίου 2021
14:39

Επιμορφωτικό σεμινάριο στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “LIFE AMYBEAR”, διοργάνωσε, στο Ξενοδοχείο «Λάμπας» στη Βλάστη Κοζάνης, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, δράση με την οποία ολοκληρώνεται το σκέλος των ενεργειών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ως Εταίρος του έργου. Αντικείμενο του σεμιναρίου  ήταν «η κατάρτιση του προσωπικού της Δασικής Υπηρεσίας και των Ομάδων Άμεσης Επέμβασης στη διαχείριση πληθυσμών αρκούδας». Κατά τη διάρκεια του  σεμιναρίου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο πλαίσιο λειτουργίας των αποτρεπτικών μέσων, στη διαχείριση των περιστατικών τραυματισμένης/νεκρής αρκούδας και στη χρήση των αποτρεπτικών μέσων για τη διαχείριση περιστατικών αλληλεπίδρασης ανθρώπου-αρκούδας.

Ένα σχόλιο

  • Σεμινάριο για την αρκούδα με φαγοπότι κ εκτός έδρας κ το προσωπικό στο πρότυπο κέντρο κτηνοτροφίας Βλάστης δηλωμένοι 8ωρο πενθήμερο κ ας πηγαίνουν κ αργίες κ σ/κ κ πληρωμές μετά από δύο τρείς μήνες.αυτοι είστε στην αποκεντρωμένη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.