Κανονικά όλες οι εκδηλώσεις κι η μαθητική παρέλαση που έχουν προγραμματιστεί για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της πόλης της Σιάτιστας, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου

2 Νοεμβρίου 2021
15:24

 

Ο Δήμος Βοΐου, αφού έλαβε υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα της περιοχής, αποφασίζει ότι θα πραγματοποιηθούν κανονικά όλες οι εκδηλώσεις και η μαθητική παρέλαση που έχουν προγραμματιστεί για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της πόλης της Σιάτιστας από τον Τουρκικό ζυγό την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου.

11 σχόλια

  • Ακυρώσατε την εορτή της Εθνικής Επετείου λόγω επιδημιολογικων δεδομένων και τώρα με 120 κρούσματα θα εορτασετε κανονικά;;;; Ποια η λογική σας;;;;

    • Την 28η δεν την ακύρωσε ο δήμος. Την ακύρωσε η περιφέρεια. Ο δήμαρχος είπε ή όλοι ή κανένας. Και μπράβο του. Δεν είναι σωστό να διαχωρίζει τα παιδια. Τώρα είναι δική του απόφαση.

      • Ο πληθυντικός δεν είναι ευγενείας προς τον δήμαρχο αλλά προς όλους τους τοπικούς Άρχοντες που είναι υπεύθυνοι… Επίσης και ο Δήμαρχος αν θέλει και σέβεται την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε πρέπει να ακυρώσει τις εκδηλώσεις… Ευκαιρία όμως για προβολή

        • Την κατασταση τη σεβεται. Στο βοιο που δεν εγινε στις 28 Οκτωβριου η παρελαση ουτε με τις σημαιες και τους παραστατες ολες οι καφετερειες και τα μπαρακια ηταν μεσα εξω γεματα κοσμο οπως ακριβως και στους αλλους δημους που εγινε η επιλεκτικη παρελαση. Κοσμο χαμος. Αρα δεν ειναι ο δημος και ο δημαρχος που δεν σεβοντε. Κριμα στους ανθρωπους που νοσησαν η και που θα νοσησουν.

    • Ξύπνα σε κοροϊδεύουν στην κηδεία της Φώφης δεν κολλάει στην εκδήλωση που θα είναι έξω κιόλας κολλάει αιντε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.