kozan.gr: Θύμα τροχαίου, μετά από σύγκρουση του Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε, με δύο αγριoγούρουνα, είχε “πέσει” – προ δεκαημέρου – κι επικεφαλής του συνδυασμού “Στάση Σερβίων” Ρίτσα Σπυρίδου, σε δρόμο στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας

4 Νοεμβρίου 2021
00:02

Με αφορμή το  σοβαρό τροχαίο, έξω από τα Σέρβια, το βράδυ της Τετάρτης 3/11, με τη σύγκρουση μηχανής μεγάλου κυβισμού με διερχόμενο αγριογούρουνο και το σοβαρό τραυματισμό του 36χρονου οδηγού της (διαβάστε εδώ περισσότερα σε προηγούμενη ανάρτηση του kozan.gr),  θα πρέπει να σημειωθεί πως πολύ συχνές είναι, ειδικά τους τελευταίους τρεις μήνες, οι αναφορές οδηγών για σχεδόν παρόμοια συμβάντα, που από τύχη δεν προκλήθηκαν αντίστοιχα ατυχήματα. Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν κι επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ρίτσα Σπυρίδου, η οποία προ δεκαημέρου, διερχόμενη,  μαζί με το σύζυγό της, με το αυτοκίνητό τους, από δρόμο στην περιοχή της Εορδαίας, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο, όταν δύο αγριογούρουνα πετάχτηκαν ξαφνικά στο δρόμο κι έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με το ένα αγριογούρουνο να βρίσκει ακαριαίο θάνατο και τον τραυματισμό του δεύτερου. Τόσο η Ρ. Σπυρίδου όσο κι ο σύζυγός της δεν τραυματίστηκαν σοβαρά μεταφέρθηκαν όμως στο Μποδοσάκειο κι υποβλήθηκαν σε σχετικές εξετάσεις οι οποίες ανέδειξαν κάποια μικροτραύματα μυο-σκελετικής φύσεως. Oι παρακάτω φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές φωτογραφίες του τροχαίου που συνέβη προ δεκαημέρου:

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.