Εορδαία: Τηλεφωνικές απόπειρες εξαπάτησης ηλικιωμένων

4 Νοεμβρίου 2021
10:42
Κανένα σχόλιο

Τον φόβο, κύρια σε ηλικιωμένους, σπέρνουν επιτήδειοι οι οποίοι μέσω τηλεφώνου, και με το πρόσχημα ότι στενό συγγενικό τους πρόσωπο ενεπλάκη σε τροχαίο, προσπαθούν να τους εξαπατήσουν, με σκοπό να αποσπάσουν χρηματικά ποσά, ενώ, σε μία περίπτωση ζήτησαν ενενήντα πέντε χιλιάδες Ευρώ. Το τελευταίο διάστημα, και ειδικότερα χθες, τόσο στην πόλη της Πτολεμαΐδας όσο και στους γύρω οικισμούς, τα τηλεφωνήματα « έπεφταν βροχή», με τους εκβιαστές να ενημερώνουν τα ηλικιωμένα άτομα ότι ο γιος, ή, η κόρη τους κρατείται στο αυτόφωρο γιατί «χτύπησε με το αυτοκίνητο της ένα άτομο», και για να αφεθεί ελεύθερος-η θα πρέπει να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό, προκαλώντας πανικό. Ενημερώθηκε σχετικά η Αστυνομία η οποία και εφιστά την προσοχή σε παρόμοιες περιπτώσεις, αποφεύγοντας να ενδώσουν στους εκβιασμούς.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.