Kάλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να αναλάβει την εικαστική παρέμβαση του εξωτερικού ισόγειου χώρου, της δυτικής πλευράς του κτιρίου που στεγάζεται το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης

4 Νοεμβρίου 2021
11:48

Tο Δη.Πε.Θε. Κοζάνης, απευθύνει κάλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να αναλάβει την εικαστική παρέμβαση του εξωτερικού ισόγειου χώρου, της δυτικής πλευράς του κτιρίου που στεγάζεται το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης, οδός Τριών Ιεραρχών 2. (φωτογραφία)

Τα χαρακτηριστικά του έργου θα πρέπει να είναι τα εξής:

Τόνωση του πνεύματος δημιουργικότητας και έμφαση της διαφορετικότητας και πολυφωνίας της Εναλλακτικής Σκηνής του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης (ισόγειος χώρος Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας) και σήμανση προς αυτήν

Σύγχρονη αντιμετώπιση των υλικών και των κτιριακών χαρακτηριστικών

Ενσωμάτωση ή ανάδειξη των διαφορετικών υλικών που εμφανίζονται στον ισόγειο χώρο που είναι προς αναμόρφωση (επιφάνειες τοίχων, τούβλα, κάγκελα, γυάλινες επιφάνειες)

(Οι παρεμβάσεις θα είναι μόνο εικαστικές και δε θα υπάρξουν οικοδομικές εργασίες στην υφιστάμενη κατάσταση του κτιρίου)

Κοστολόγηση όλου του έργου από την πρόταση έως και την παράδοση του

Ο/η καλλιτέχνης/ις πρέπει να έχει έδρα του την Κοζάνη ή την ευρύτερη περιοχή και να αναλάβει εξ ολοκλήρου την μελέτη, τον σχεδιασμό, τις προμήθειες υλικών και εξοπλισμού και την εκτέλεση του έργου έως και την παράδοση του.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στο info@dipethekozanis.gr ή στα γραφεία του Δη.Πε.Θε. στον ημιόροφο της Αίθουσας Τέχνης 10:00-14:00 μέχρι και την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021.

Για διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης 24610 24062 εσωτ. 1

Ένα σχόλιο

  • Φτάνει πια στα κόμικς και στον μοντερνισμο της κακιάς ώρας. Βάλτε μια απεικόνιση που να έχει μια ιστορική σημασία για την πόλη και να συνάδει και με το χώρο και με το περιβάλλον. Περιμένουμε κάτι αισιόδοξο. Περιμένουμε να έχει ποιότητα και πολιτισμό. Ό,τι έγινε μέχρι τώρα ήταν απαράδεκτο. Δείτε στο Βόλο τους Πήγασους, δείτε στα Τρίκαλα τις απεικονίσεις με τον Τσιτσάνη. Εμπνευστείτε από την παλιά πόλη και από την αναπαράσταση της στον 1ο όροφο του λαογραφικου μουσείου. Κάντε πραγματική αισθητική αναβαθμιση.
    Είμαστε απογοητευμένοι από την κακογουστιά σ αυτή την πόλη. Περιμένουμε να εισακουστεί η φωνή απόγνωσης μας. Όχι άλλο καρακιτσαριο. Φτάνει πια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.