Συγκρότηση και νέα διοίκηση, στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαϊδας – Πρόεδρος ο Αντώνης Μαυρίδης

5 Νοεμβρίου 2021
16:30
Κανένα σχόλιο

Συγκροτήθηκε σε σώμα, η νέα 11μελής διοίκηση του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας, η οποία προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, στα γραφεία του Συλλόγου , στην Πτολεμαϊδα.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας, αποτελείται από τους:

-Πρόεδρος: Αντώνης Μαυρίδης

-Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Καρύδης

-Γεν. Γραμματέας: Μαίρη Ηλιάδου

-Οργανωτικός Γραμματέας-Ταμίας: Κωνσταντίνος Δουλκερίδης

-Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων σχέσεων: Μιχαήλ Σοφιανόπουλος

-Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Στέφανος Τσιαρτσιανίδης

-Υπεύθυνη Εθελοντισμού και αλληλεγγύης: Σοφία Τουμανίδου

-Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου: Ελευθεριάδου Μαργαρίτα

Μανουσαρίδης Παντελής

Μαυρίδης Δημήτριος

Μεντεκίδου Ελισσάβετ

Αναπληρωτικά μέλη της νέας διοίκησης του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας , είναι οι : Στάθης Παρηγορίδης, Μαρία Ηλιάδου, του Καλλικράτη, Παναγιώτα Καζαντζίδου, Ηρακλής Χαλκίδης και Χαράλαμπος Χαϊτίδης.

Η επόμενη συνεδρίαση της Νέας Διοίκησης του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, στις 6.30 το απόγευμα, στα γραφεία του συλλόγου , 25ης Μαρτίου και Γουμέρας , στην Πτολεμαϊδα.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί ο προγραμματισμός και οι δράσεις όλων των τμημάτων του Συλλόγου για τη νέα περίοδο-στο πλαίσιο και της τήρησης των υγειονομικών μέτρων για την πανδημία-καθώς και η λειτουργία νέων τομέων δράσης, με νέες αρμοδιότητες και ανάληψη ευθυνών , τόσο των τακτικών, όσο και των αναπληρωτικών μελών της διοίκησης του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.