To Σωματείο Eστίασης Ερμής για την ισχύ των μέτρων από αύριο Σάββατο 6/11

5 Νοεμβρίου 2021
22:48

 Προς αποφυγή άβολων καταστάσεων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από το Σάββατο 6/11 και μέχρι νεοτέρας για να καθίσετε σε μικτό χώρο εστίασης θα πρέπει να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό νόσησης εμβολιασμού ή PCR 72 ωρών εναλλακτικά Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι μπορούν να προσέλθουν είτε στους εσωτερικούς είτε στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων και με self test 24 ωρών καθώς και αποδεικτικό ταυτοποίησης.

 Ζητούμε την κατανόησή σας σε αυτές τις πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες και παρακαλούμε στην συνεργασίας με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.
Σας ευχαριστούμε.
Ο πρόεδρος.                                               Ο γραμματέας
Βουτυρής Αλέκος.                                     XCατσίδης Νίκος

2 σχόλια

  • Πολλά καταστήματα θα κλείσουν γιατί οι ιδιοκτήτες τάχθηκαν δίπλα στην κυβέρνηση και όχι δίπλα στον απλό κόσμο.

  • Δεν είναι καθόλου πρωτόγνωρες συνθήκες..μ αυτό που είναι σωστό αυτό γίνεται .. Χάνονται ανθρώπινες ζωές καθημερινά ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.