Προς υποχρεωτικό εμβολιασμό οι εργαζόμενοι στην εστίαση

6 Νοεμβρίου 2021
19:54

Με τα κρούσματα που καταγράφονται καθημερινά να κυμαίνονται πλέον σταθερά πάνω από τις 6.000, στο τραπέζι επανέρχεται και μάλιστα δυναμικά το σενάριο επέκτασης της  υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που παρουσίασε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN, είναι πολύ πιθανό μέσα στις προσεχείς ημέρες να προστεθούν και οι εργαζόμενοι στο χώρο της εστίασης σε εκείνους, που θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι για να συνεχίσουν να εργάζονται.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN:

https://www.youtube.com/watch?v=TBX-__PfWAA&ab_channel=OPEN

39 σχόλια

  • Και άργησαν! Είναι ανήκουστο ανεμβολίαστοι να εξυπηρετούν κόσμο. Αν είναι έτσι να μην τους υποχρεώνουν να βγάζουν και βιβλιάρια υγείας.

    • Ποιος διασπείρει τον κορωνοιο αυτός που κάνει 2 τεστ την εβδομάδα ή αυτός που που είναι εμβολιασμενος και δεν κάνει τεστ? Ξέρεις η περιμένεις τον Ευαγγελάτο να σου πει για τα λύματα…

        • βρεθηκε και η λυση για να σταματησουμε την πανδημια, συμφωνα με τον φιλο, κανουμε καθε μερα τεστ και παπα ο κορωνοοιος, αρα δεν πρεπει να κανουμε το εμβολιο

      • θεωρίες του καφενείου με τις φάτσες

        Γνωρίζεις από τους νοσούντες τι ποσοστό είναι εμβολιασμενοι;

        Προφανώς όχι

        Επειδή κυκλοφορεί η θεωρία των ελληναραδων του καναπέ δεν σημαίνει ότι είναι και έτσι

        Αρκεί να φταίει κάποιος άλλος αυτό είναι το ζόρι σου.

        σοβαρευτείτε

        • Άρα….ας εμβολιασθούν όλοι λοιπόν να τελειώνουμε….ο εμβολιασμένος κέρδισε το δικαίωμα του σε φυσιολογική ζωή…αυτός που δεν εμβολιάζεται δεν μπορώ να καταλάβω τί τρικυμία επικρατεί στο κρανίο του και τί επιδιώκει….

      • Είπε κάποιος(ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΥΣΚΙ) ότι θα ρθει εποχή που οι επιστήμονες δεν θα τολμούν να πουν την γνώμη τος μη προσβάλουν τους ηληθιους. Ζούμε αυτήν την εποχή με εσάς τους ψεκ!!!

      • Δηλαδή ρε φίλε κατ’εσενα μια γυναίκα όταν δεν θέλει να μείνει έγκυος δεν πρέπει να χρησιμοποιεί μέτρα αντισύλληψης αλλά να κάνει τεστ εγκυμοσύνης μετά από κάθε επαφή που θα έχει με τον σύντροφος της .Μας δουλεύετε όλοι οι αντιεμβολιαστες ? Πως θα παψει να υπάρχει ο ιος ?μόνο με την διενέργεια rapid test στην κοινότητα ?

        • Κολλητική εγκυμοσύνη. Καλά που έκανες το εμβόλιο και είσαι έξυπνος εσύ. Τι ακούμε θεέ μου? τελικά μεγαλύτεροι ψεκασμενοι από τους εμβολιασμενους Ταλιμπάν δεν υπάρχουν.

          • Αυτό κατάλαβες ??? Εννοώ ότι τα τεστ από μόνα τους δεν λύνουν λύση στο πρόβλημα και ανέφερα το παράδειγμα της εγκυμοσύνης ότι μια γυναίκα όταν δεν θέλει να μείνει έγκυος δεν αρκεί μονο να κάνει τεστ αλλά και να πέρνει μέτρα αντισύλληψης π.χ αντισυλληπτικά χάπια, προφυλακτικά , χάπι επόμενης ημέρας κ.α . Έτσι φίλε αντιεμβολιαστη αν θελουμε να τελειώνουμε με αυτόν τον ιο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ως κοινωνία το κυριότερο όπλο που είναι το εμβόλιο , καλά και τα τεστ αλλά από μόνα τους δεν αρκούν για να ξεμπερδέψουμε από τον κορονωιο.

      • Ποιος πεθαίνει στις ΜΕΘ εξυπνοπούλι μου, ο εμβολιασμένος ή ο ανεμβολίαστος; Ξέρεις ή περιμένεις τον Πολάκη να σου πει για μονοκλωνικά και γαργάρες με listerine…

      • Ποιος πεθαίνει στις ΜΕΘ ξυπνιτζή, ο εμβολιασμένος ή ο ανεμβολίαστος; Ξέρεις ή περιμένεις τον Πολάκη να σου πει για μονοκλωνικά και γαργάρες με listerine…

    • Κόψε τις βλακείες.
      Ενημερώσου πρώτα.
      Εμβολιασμένοι και μη, επί τη βάσει πλειάδας πρόσφατων μελετών, μεταδίδουν το ίδιο τον ιό.
      Επαναλαμβάνω, κόψε τις βλακείες.

  • Ο Άδωνης είπε το καλοκαίρι δεν γινόταν γιατί είχαμε τουρίστες και υπήρχε έλλειψη υπαλλήλων, τόσο ωμή δήλωση κοροιδίας…

    • Εσύ κάθε μέρα έρχεσαι σε επαφη με τα σωματα ασφαλείας; Ποιο πολλές φορές πας στην τράπεζα πάρα στην αστυνομία στην πυροσβεστική η σε στρατόπεδο. Πριν γράψεις κάτι καλό είναι να σκέφτεσαι.

      • Αυτοί τι είναι εξωγήινοι; Δεν είναι εργαζόμενοι;
        Η ο κορονοιος θα κάνει διάκριση και θα πει ααα αυτός επειδή είναι μπάτσος η πυροσβέστης δεν κολλήσω αυτόν αλλά θα κολλήσω στον σερβιτόρο της εστίασης και στον εκπαιδευτικό;
        Αυτοί δεν κινούνται μέσα στη κοινωνία ε; Δεν κάνουν συναλλαγές με άλλο κόσμο ζουν σε γυάλα;
        Πρίν γράψεις κι εσύ κάτι καλό είναι να σκέφτεσαι.

      • Δεν χρειάζεται να πας. Είναι οι ίδιοι παντού ανάμεσα μας μέσα στην πόλη. Πώς θα γράφουν άλλους αυτοί όταν οι ίδιοι είναι ανεμβολιαστοι; μη μας λες λοιπόν εξυπνάδες και σκέψου εσύ τι γράφεις.

  • Το κρατος στο οποίο εισε μελος,ειναι υποχρεωμένο να διαφυλάξει την υγεία των πολιτών του.Καθε τέσσερα χρόνια εκλεγεις αυτόν που περνει αποφάσεις

  • Μας έχετε καταντήσει να δείχνουμε το πιστοποιητικό εμβολιασμού και την ταυτότητα κάθε δέκα μέτρα μπας και σωθούμε από την ανοησία που σας δέρνει. Να τελειώνουμε με τα κρούσματα και με την παράνοια των μέτρων. Υποχρεωτικός εμβολιασμός παντού χωρις εξαιρέσεις.

  • Ποιος πεθαίνει στις ΜΕΘ ξυπνιτζή μου, ο εμβολιασμένος ή ο ανεμβολίαστος; Ξέρεις ή περιμένεις τον Πολάκη να σου πει για μονοκλωνικά και γαργάρες με listerine…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.