Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων Πτολεμαΐδας: Για την κλαδική πανελλαδική απεργία και διαμαρτυρία την Δευτέρα 8-11-2021

7 Νοεμβρίου 2021
14:29

Μετά από τα πρόσφατα υγειονομικά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση στις 2-11-2021 λόγω της άσχημης εικόνας της πανδημίας το Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων Πτολεμαίδας συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία την Δευτέρα στις 8-11-2021. Ήδη από τις13 Μαρτίου 2020 έως σήμερα μας ζητήθηκε:

Κλείσιμο των καταστημάτων μας.ΥΠΑΚΟΥΣΑΜΕ

Τήρηση μέτρων ασφαλείας (μάσκες, αποστάσεις,αντισηπτικά ,απολυμάνσεις).ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ σε όλο το λιανεμπόριο.

Μείωση των πελατών λόγω τετρ.μέτρων.ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ για την δημόσια υγεία.

Βιβλία ιχνηλάτησης.ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ

Αύξηση ωραρίου εργασίας. ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ

Έχουμε υποστεί πτώση του τζίρου μας και χρέωση των επιχειρήσεών μας.ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ και ΠΟΛΕΜΑΜΕ

Τα προβλήματά μας δεν λύθηκαν και οι ζημιές μας δεν αποζημιώθηκαν. Καλούμαστε τώρα να έχουμε ένα άτομο ελεγκτή για rapid και ανεμβολίαστους και η πολιτεία ξεχνά πως ο κλάδος μας είχε πάντα πολλές επιχειρήσεις αυτοαπασχολούμενων άρα δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί στην πράξη το μέτρο του ελέγχου και της ταυτοποίησης.

Η πολιτεία αδιαφορεί για το κόστος της παροχής μας που θα αυξηθεί κατά 10€ επιπλέον την ίδια στιγμή με εφιαλτικές ανατιμήσεις σε όλα τα είδη.
Και “ξανακλείνεται το ματάκι”στην παραοικονομία η οποία κατά την περίοδο των εγκλεισμών άνθισε και διέσπειρε τον covid.

Να ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ η πολιτεία λοιπόν τον κλάδο από το μέτρο αυτό και όχι να τιμωρεί τους κομμωτές με πρόστιμο-ταφόπλακα γιατί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους ως αστυνομικοί.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΩΤΕΣ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ

ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ η εργαλειοποίηση του κλάδου και ο στραγγαλισμός μας.

Εκ του ΔΣ
Η Πρόεδρος
Αφροδίτη Βασταρούχα

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.