kozan.gr: Aρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων σε (Λύκεια – γυμνάσια) στην Π.Ε. Κοζάνης – Διαγνώσθηκαν (σήμερα Δευτέρα μαζί με το ΣαββατοΚυριάκο) 74 νέα θετικά κρούσματα σε μαθητές και 9 σε καθηγητές

8 Νοεμβρίου 2021
13:00

Aρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων σε επίπεδο λυκείων και γυμνασίων στην Π.Ε. Κοζάνης. Διαγνώσθηκαν σήμερα Δευτέρα μαζί με το ΣαββατοΚυριάκο, σε λύκεια & γυμνάσια της Π.Ε. Κοζάνης 74 νέα θετικά κρούσματα σε μαθητές και 9 σε καθηγητές. Όπως σημειώνουν στο kozan.gr αρμόδιοι για το θέμα υπάρχει μεγάλη διασπορά στη σχολική κοινότητα γεγονός που τους ανησυχεί ιδιαίτερα κρίνοντας τι συνέβαινε πέρυσι με το κλείσιμο σχολικών μονάδων με πολύ λιγότερα κρούσματα. H εικόνα συγκριτικά στα δημοτικά είναι καλύτερη όμως κι εκεί υπάρχουν αρκετά κρούσματα σε μαθητές και δασκάλους.

kozan.gr

34 σχόλια

  • Μα η μεγάλη διασπορά γίνεται στα σχολεία. Και δεν μιλάει κανείς. Να μην πειράξουμε την ιερή αγελάδα….εεεε συγγνώμη υπουργό ήθελα να πω..

  • Να μην κλείσουν τίποτα καλά κάνουν 74 παιδιά στους πόσους μαθητές; 9 καθηγητές στους πόσους καθηγητές; Μάθαμε τώρα κλείσιμο.

    • Εσείς ξέρετε προφανώς και οι άλλοι μάθαν τώρα; Ήταν λογικό και επακόλουθο όταν σε ένα τμήμα είναι στοιβαγμένα 27 παιδιά με το που θα νοσούσε το ένα να υπήρχε διασπορά του ιού σε άλλα 4-5 παιδιά τουλάχιστον μέσα στο τμήμα.Υπολογίστε τώρα πόσα καθόταν και παρέα έξω στα διαλλείματα με άλλες παρέες και βγάλτε τον αριθμό των κρουσμάτων στα σχολεία.Δεν συζητώ και για οικογένειες μετα,που θα μεταφέρουν τα παιδά το ιό στο σπίτι.Ελπίζω το σχόλιο σας να ήταν ειρωνικό και όχι πραγματικό.Αλλιώς σας εύχομαι καλά μυαλά

    • Έξυπνο παιδί είσαι, σκέψου λίγο…. Μιλάμε για εφήβους που πηγαίνουν σε φροντιστήρια, γήπεδα, καφέ, δραστηριότητες, στον παππού και τη γιαγιά. Κάνε λοιπόν έναν πολλαπλασιασμό
      74×100 στην καλύτερη και βλέπουμε.

  • Κεριάκο μητσοτακη δε σε φτανουν τα χιλιαδες κερια των μεγαλων
    που αναβεις,θελεις και κεριά παιδιων!
    Κλεισε τα σχολεια χθες,να προλαβουμε τραγωδιες!!

  • Ας εισηγηθουν οι τοπικοι το κλεισιμο των σχολειων για λιγες μερες να ηρεμησει το ζητημα. Το νοσοκομειο στεναζει. Τι ρισκαρουμε ακριβως και για πιο λογο; Χαθηκε ο ελεγχος και ειναι κριμα γιατι αν συνεχισει εκθετικα θα πεφτουμε σαν τα κοτοπουλα..

    • Αν στενάζει το νοσοκομείο, να φέρουν πίσω τους υγειονομικούς που έβγαλαν σε αναστολή! Επί 1,5 χρόνο δούλευαν μια χαρά ανεμβολίαστοι, ήταν ήρωες, αλλά τώρα ξαφνικά δεν μπορούν αν δεν εμβολιαστούν. Και, προφανώς, δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πως όποιοι ακόμα ακούνε τη συγκεκριμένη κυβέρνηση και τους συγκεκριμένους “ειδικούς” συμπεριφέρονται ως κοτόπουλα, άλλως κουτορνίθια.

  • εδω η πάτρα 250.000 πόλη έκλεισε σήμερα εστίαση και λιανεμπόριο διαμαρτυρόμενη για τα κατάπτυστα μέτρα μητσοτακη και στην πτολ/δα έκλεισαν τα κομμωτήρια σε μέρα που δεν τα …ανοίγουν! πόσο ακόμα θα τον γλείφετε;

    • Ακριβώς. Άλλοι επέλεξαν το εμβόλιο, άλλοι τη φυσική ανοσία, λες και είμαστε στη Ζιμπάμπουε. Άρα στο τέλος όλοι , με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα είμαστε οκ

  • ελεος πια. κλεινει σχολεια γιατι τα κλεινει. λειτουργουν γιατι δεν τα κλεινει. δεν ξερουμε τι θελουμε και τι μας φταιει…..

    • Το να μένουν κλειστά τα σχολεια έχει μεγάλη επίδραση στα παιδιά ,τόσο στο ψυχολογικό όσο και στην μόρφωση τους επομένως είναι λογικό να μην θέλουμε να κλείσουν. Το να μην κλείνουν όμως αν δεν αρρωστήσει το μισό τμήμα είναι εγκληματικό λόγω της διασποράς που προκαλεί αυτό. Δεν διαφωνούμε απλά και μόνο για να διαφωνουμε και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Καλό θα ήταν να τα ξεχωριζουμε

  • Λειτούργησαν τα εξυπνα μετρα της μπαρουφοψεκασμενης κυβερνησης τσιρκο
    ειναι ολοφανερο αχαχαχαχαχαχα!

    • ουτε ενας εκλεγμενος δεν αποφασιζει γι αυτα,μια πασοκοπαρεα μαζι με το ρακουν!και πως μετα να μη γελαει μαζι του και το γελιο!

    • δεν ξερω τι κομμα εισαι (μαλλον αυτου που τα διελυσε ολα σε 4 χρονια) ,η αηδιαστικη αλαζονια του μητσοτακη που οφειλεται στην ελλειψη αντιπολιτευσης (που ειναι κυριολεκτικα γελοια και ανυπαρκτη) τον εχει κανει καισαρα και νερωνα και τα αποτελεσματα θα ειναι τραγικα γι αυτον στις επομενες εκλογες οσο ειναι για εμας τωρα,η τιμωρια θα ειναι ανευ προηγουμενου!

  • Το να μένουν κλειστά τα σχολεια έχει μεγάλη επίδραση στα παιδιά ,τόσο στο ψυχολογικό όσο και στην μόρφωση τους επομένως είναι λογικό να μην θέλουμε να κλείσουν. Το να μην κλείνουν όμως αν δεν αρρωστήσει το μισό τμήμα είναι εγκληματικό λόγω της διασποράς που προκαλεί αυτό. Δεν διαφωνούμε απλά και μόνο για να διαφωνουμε και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Καλό θα ήταν να τα ξεχωριζουμε

  • Εχετε δει τι γινεται στις καταληψεις και τα σχολικα παρτυ που γινονται συνεχεια αυτον τον καιρο;

    Εικονες γηπεδου, καπνογονα, αλαλαγματα και τα σχετικα… ετσι χωρις λογο.

    Ο ενας ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πανω στον αλλον, φωνες, φασωματα, πιωματα και δε συμμαζευεται.

    Λογικοτατα τα βρισκω τα κρουσματα σε μαθητες, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ μη σας πω

  • Γιατί ανησυχούν οι ανεμβολίαστοι για τα κρούσματα; Αυτοί δεν μας έχουν γανώσει τα αυτιά 1,5 χρόνο τώρα πως είναι μια γριπούλα; Αυτοί δεν μας έλεγαν πως ο εγκλεισμός των παιδιών στο σπίτι βλάπτει τον ψυχισμό τους; Και να οι κλάψες για τα παιδιά που κάθονται 10 ώρες στην οθόνη και να τα δακρύβρεχτα γράμματα από “Αννούλες” που έχασε τους φίλους της και να τα άρθρα του πόσο κακή είναι η τηλεκπαίδευση και καλύτερα τα παιδιά να γυρίσουν στα σχολεία.
    Και τώρα που γύρισαν στα σχολεία οι ανησυχούντες ουρλιάζουν “κλείστε τα κλείστε τα”.
    Μήπως όλοι αυτοί δεν νοιάζονται στην πραγματικότητα για τα “παιδιά” αλλά να κάνουν ελεεινή αντιπολίτευση;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.