Μοναδική Παράσταση με γιγαντοφιγούρες από το Θέατρο Σκιών ΚΩΣΤΑ & ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΚΡΗ, στο κινηματοθέατρο “Ολύμπιον” στην Κοζάνη, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου

8 Νοεμβρίου 2021
14:26
Κανένα σχόλιο
Μοναδική Παράσταση με γιγαντοφιγούρες από το Θέατρο Σκιών ΚΩΣΤΑ & ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΚΡΗ
ΚΟΖΑΝΗ : ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΩΡΑ 5:30μμ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 6€ – VIVA.GR – TAMEIO 8€
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6951 219 739
Μοναδική Παράσταση με γιγαντοφιγούρες από το Θέατρο Σκιών ΚΩΣΤΑ & ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΚΡΗ  … «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» -μία μοναδική παράσταση με γιγαντοφιγούρες Θεάτρου Σκιών- όπου, αναβιώνετε η θρυλική παράσταση του πρώτου Έλληνα Καραγκιοζοπαίχτη,   Μίμαρου. Είναι η ιστορία του δράκου της δεξαμενής ο οποίος με το σώμα του έφραζε την είσοδο και   δεν άφηνε τους κατοίκους της πόλης να προμηθευτούν νερό -ο Μέγας Αλέξανδρος, που κατά την παράδοση στο Θέατρο Σκιών συμβολίζει τον Άγιο Γεώργιο, σκοτώνει το φίδι, και λυτρώνει τον τόπο από τα δεινά- και παίρνει σάρκα και οστά στον μπερντέ.
Μία μοναδική παράσταση, για μικρούς και μεγάλους.
Το κλασσικό αυτό έργο, που ο καλλιτέχνης μεταφέρει στην σύγχρονη πραγματικότητα,    πραγματοποιείται με την τεχνική της γιγαντοφιγούρας η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε από τον Κώστα  Μακρή το 1993 στο αρχαίο ωδείο της Πάτρας
ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΟΖΑΝΗ : ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ

ΚΟΖΑΝΗ : ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΩΡΑ 5:30μμ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 6€ – VIVA.GR – TAMEIO 8€

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6951 219 739

*Λόγω των περιοριστικών μέτρων κια την πληρότητα του χώρου σας παραχωρούμε 2 ΜΟΝΕΣ προσκλήσεις για τις ανάγκες σας
**Τα ονόματα των δικαιούχων μπορείτε να τα στέλνετε στο [email protected] δύο (2) ώρες πριν από
την κάθε παράσταση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.