Την Πέμπτη 4 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σωματείων, συνδικαλιστών και εργαζομένων μετά από κάλεσμα εργατικών σωματείων και σωματείων συνταξιούχων Κοζάνης. Το κάλεσμα είχαν απευθύνει τα σωματεία: Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης, Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, Οδηγών, ΣΕΕΕΝ, Γουνεργατών Σιάτιστας , Συνταξιούχων ΙΚΑ..

               Κύριο ζήτημα που απασχόλησε τη σύσκεψη ήταν το ζήτημα με την έξαρση της πανδημίας αλλά και η κατάσταση στο ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ Γενικό Νοσοκομείο το οποίο έχει φτάσει σε τραγική κατάσταση. Στη συζήτηση επίσης αναδείχθηκαν τα προβλήματα που έχουν οι εργατικές λαϊκές οικογένειες με κύρια τα προβλήματα της ακρίβειας αλλά και τις θέρμανσης και τις αυξήσεις στο ρεύμα. Ταυτόχρονα ανεδείχθηκαν και τα ζητήματα και οι συνέπειες από το σχέδιο της απολιγνιτοποίησης που είναι σε εξέλιξη αλλά και ο αγώνας για να μείνει στα χαρτιά ο Νόμος Χατζηδάκη που στοχεύει να βάλει στο γύψο το εργατικό λαϊκό κίνημα.

               Στα πλαίσια αυτής της συζήτησης αποφασίστηκε ο παρακάτω αγωνιστικός προγραμματισμός ο οποίος θα κλιμακωθεί με πανελλαδική πανεργατική απεργία τον Δεκέμβρη σε συντονισμό με δεκάδες ομοσπονδίες Εργατικά Κέντρα και σωματεία σε όλη την χώρα.

Πέμπτη 11 Νοέμβρη στις 09:00πμ κινητοποίηση έξω από το Νοσοκομείο για την ανάδειξη των ζητημάτων της υγείας.

Τετάρτη 24 Νοέμβρη 11:00πμ κινητοποίηση στη ΔΕΥΑΚ για τις εξελίξεις με την τηλεθέρμανση.

Τρίτη 30 Νοέμβρη 11:00 πμ κινητοποίηση έξω από τον ΔΕΔΔΗΕ ενάντια στις αυξήσεις στο ρεύμα και να μη γίνει καμία διακοπή σε κανένα σπίτι λαϊκής οικογένειας