kozan.gr: Η ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ1 με το μουσείο του Νίκου Καλογερόπουλου στο Ροδοχώρι Βοΐου – Τι λέει ο γιος του Χρήστος (Bίντεο)

9 Νοεμβρίου 2021
11:32
Κανένα σχόλιο

Η ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ1 με το μουσείο του Νίκου Καλογερόπουλου στο Ροδοχώρι Βοΐου. Τι λέει ο γιος του Χρήστος.

Ο Νίκος Καλογερόπουλος γεννήθηκε το 1935 στο Ροδοχώρι Βοΐου. Απεβίωσε στις 26 Μαρτίου 2012. Ήταν παντρεμένος την Αικατερίνη Εγγλέζου με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Χρήστο. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, υπηρέτησε σε σχολικές μονάδες της Μακεδονίας. Διδάσκαλος λατινικών στο Πανεπιστήμιο και σχολικός σύμβουλος. Σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας την περίοδο 1989/90 και ιδρυτικό μέλος του ΟΠΕΚ. Αντιστασιακός κατά την επταετία 1967-74, συνδικαλιστής για δέκα χρόνια στην ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και την ΟΛΜΕ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.