kozan.gr: Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη μετεγκατάσταση  του οικισμού Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου στην περιοχή ¨Κουρί¨ Πτολεμαΐδας

11 Νοεμβρίου 2021
13:58

Την εξέλιξη ενός ακόμη σημαντικού θέματος που αφορά τη μετεγκατάσταση  του οικισμού Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου, στην Π.Ε. Κοζάνης και συγκεκριμένα στην περιοχή ¨Κουρί¨ Πτολεμαΐδας, πλησίον του νέου οικισμού Κομάνου του Δήμου Εορδαίας, αποκαλύπτει το kozan.gr. Το τμήμα Δημόσιας Περιουσίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δ. Μακεοδνίας ενέκρινε τη δωρεάν παραχώρηση, κατά κυριότητα, νομή και κατοχή στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τις εκτάσεις κυριότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από τα αγροκτήματα Πτολεμαΐδας, συνολικού εμβαδού 2.164 τ.μ.. Για τον καθορισμό των δικαιούχων, τη διανομή των ακινήτων και την έκδοση των παραχωρητηρίων θα ακολουθηθεί η διαδικασία που  προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Χαχαχαχχαχαχαχα οπως εκαναν υποδομες για Μαυροπηγη και Κομανο;;; Ποιους κοροιδευουν δημαρχος και περιφερεια;

  • “πλησίον του νέου οικισμού Κομάνου”;;; Θαύμα, θαύμα το kozan ανακάλυψε νέο οικισμό! Εκεί που χτίστηκε κάποτε μια εκκλησία, η οποία δεν λειτούργησε ποτέ κι εξακολουθούν να υπάρχουν μόνο δυο μαντριά!

    Ο “νέος οικισμός Κομάνου” δεν είναι τίποτα περισσότερο απ’ το μέρος που ο προηγούμενος δήμαρχος Εορδαίας μοίραζε λεφτά σε εργολάβους, για έργα κακότεχνα ώστε να πρέπει να ξαναγίνουν. Με νέα λεφτά, του Δήμου φυσικά!

  • Πολύ θα ήθελα να γίνει πραγματικότητα το όνειρο πολλών συγχωριανων μου..φυσικά και δικό μου
    Αν και μου φαίνεται λίγο ** μακρινό το όνειρο ,, ελπίζω στους αρμόδιους φορείς που ασχολούνται με το χωριό μας, να πραγματοποιήσουν τα όσα ειπώθηκαν στο παρελθόν..

    Είμαι Από τους Άγιους Αναργύρους ??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.