kozan.gr: Τοποθετήθηκε το “παγκάκι της φιλίας” μετά από αίτημα των μαθητών του 2ου δημοτικού σχολείου Σερβίων στο Δήμαρχο Χ. Ελευθερίου

12 Νοεμβρίου 2021
11:07
Κανένα σχόλιο
Τοποθετήθηκε το “παγκάκι της φιλίας” μετά από αίτημα των μαθητών του 2ου δημοτικού σχολείου Σερβίων στο Δήμαρχο Χ. Ελευθερίου. Όπως σημειώνει ο δήμαρχος: “Ξαφνικά προχτές το μεσημέρι ήρθε ο Γιώργος μαθητής της Β Δημοτικού στο γραφείο μου και μου έφερε την παρακάτω επιστολή. Σήμερα επισκέφτηκα την παλιά μου τάξη στο Β Δημοτικό όπου το 1974 ήμουν και εγώ μαθητής. Ρίγος συγκίνησης αλλά και μεγάλη στεναχώρια για τον μικρό αριθμό μαθητών. Έγινε μία όμορφη κουβέντα με τα παιδιά μας αλλά και με την υπέροχη Δασκάλα τους κ.Μίνα και τον άψογο Διευθυντή του Σχολείου μας τον κ.Γιάννη και το το σχολείο μας απέκτησε σήμερα κιόλας το “παγκάκι της φιλίας”.Γίνεται ναι γίνεται να λύνουμε μικρά παιδικά προβλήματα αρκεί να σκύψουμε πάνω από τα προβλήματά τους”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.